2777
2789
عنوان

ای بابااا

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 44 پست
قهوه نوشابه یا چایی زیاد میخوری؟

هیچ کدوم نمیخورم تازه امشب دوغ تررششم خیر سرم خوردم  

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دقت کن چشام میسوزه از خواب یه حالتی که احساس میکنه سرت بذاری رو بالشت میره اون دنیا ... ولی من چش ...

میدونم عزیزم منم بعضی وقتا همینجور میشم دیگه انقدر میچرخم اینوری و اونوری

موزیک گوش میکنم

یه چیزی میخونم تا دیگه وسطاش خوابم ببره😕😩

سعی کنین از چیزای اعتیادآور دوری کنین....سیگار...الکل....چای....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد...یه آدمی که بِ....
احسنت😆👏👏👏

😁😁😁

سعی کنین از چیزای اعتیادآور دوری کنین....سیگار...الکل....چای....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد...یه آدمی که بِ....
یه اراده قوی میخواد ،، منم از اینکارا زیاد کردم 

مامان من که اراده داره چه اراده ای صبح زود دوساعتتت میره پیاده روی الان یکساله اینکار میکنه منو بکشیم همچین کاری نمیکنم

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
ولی پیش یه دکتر برو کار از محکم کاری عیب نمیکنه

پیش چه دکتری ؟ 

آفرین به مامان ،،ایشالله همیشه سلامت و شاد باشن

مرسی عزیزم