الان اومدی از شب بیدارای سایت دلیل بیخوابی میپرسی😅😅😅😅😅
خب اگه بلد بودیم الان خودمون خواب بودیم🙋😍😅😅😅
سعی کنین از چیزای اعتیادآور دوری کنین....سیگار...الکل....چای....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد...یه آدمی که بِ....
آره والا منم همین مشکلو دارم البته بعضی شبا مثل امشب
تنها نیستی رفیق🙋😁😁
سعی کنین از چیزای اعتیادآور دوری کنین....سیگار...الکل....چای....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد...یه آدمی که بِ....
وای من فکر میکردم فقط خودم اینجوریم.....واقعا خیلی شیطون گولم میزنه به صقحه دو نرسیده چشام باز نمیشه😴😴😴
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
من تجربه کردم.وقتی خوابت نگرفت اول از همه تو رخت خواب نرو.برو فیلم ببین یه کاری کن تا خسته شی.بعد اگرم رفتی تو رخته خواب و خواب به سرت نیومد اصلا سمت گوشی نرو که همین باعث میشه خوابت نگیره و خوابتم بیادم میپره.دیرم سعی کن نخوابی.
الان اومدی از شب بیدارای سایت دلیل بیخوابی میپرسی😅😅😅😅😅 خب اگه بلد بودیم الان خودمون خواب بودیم ...
نه دقت کن چشام میسوزه از خواب یه حالتی که احساس میکنه سرت بذاری رو بالشت میره اون دنیا ... ولی من چشامو میبندم اتفاق خاصی نمیوفته شااااید بخوابم ولی نیم ساعت بعد بیدارم
اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂