2777
2789
عنوان

انیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 226 پست
وای من واقعی ایشون دیدم هی خندیدم مامانم هم عاشقشه بابام هم پا به پای نگاه میکنه😂😂

من بیشتر کارتونش رو نگاه میکنم قبلا بازیشم بود بازی می‌کردم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

زیاده 😂😂تا دلت بخواد ، آلن دلون؟ ببین توی فیلم سامورایی و کسوف معروف شد ، من فیلم برادران روکو ش ر ...

خب اونایی که بهترین هستن رو بگو 

باید ببینم بعضی فیلمارو نمیشه جایی پیدا کرد

یه فیلم هست دی کاپریو با دیوید تیولیس یا همون لوپین خودمون بازی کرده اصلا نتونستم پیداش کنمم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای فرض کن این بالای سرمونه و ما نمیتونیم درست حسابی ببینیمش🙃

🫠🫠🫠 

ون گوگ این چه قشنگه 

دقت به پروفایلت نکرده بودم الان دیدم🤣

بتمن ما رو باش   

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

من بیشتر کارتونش رو نگاه میکنم قبلا بازیشم بود بازی می‌کردم

منم هر دو  هیچوقت یادم نمیره بار اول بابام سی دیش رو اورد وای خدا  چه زود گذشت اینا شدن خاطره ده سال دیگه یا تا اخر عمر وضعمون همینه 

نکنه بعد مرگ کسی ما رو یادش نباشه ...........

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

ون گوگ این چه قشنگه

اره موافقم یکم توی این عکس تلفیق خورده 

ولی خدا میدونه به چی فکر کرده که اینو کشیده 

یاد دوره ایی ک انیمه میدیدم بخیر 

یک انیمه سینمایی خوشگل معرفی کنین این هفته ببینم 

شهر اشباح ۵ و نیم ثانیه و این معروفا رو دیدم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

اتک آن تایتان

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!

هر چی میبینی ات آن تایتان نبین

چرا

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!

سینمایی که کارای معروف و امتیاز بالا رو ببین 

آممممما سریالی 

مانستر خدای انیمه ست 

من سه بار دیدم الان خوره تو جونمه مانگاشو بگیرم

البته رمانشم اومده ولی انگلیسی و ژاپنی منتظرم ترجمه بشه 

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

چرا

ده سال ما نشستیم این و نگاه کردیم آخرش اصن افتضاح تموم شد

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻