mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18318 عنوان دیگه خسته شدم 187 بازدید | 16 پست یه خرده عصبی که میشم کل بدنم درد میگیره از کمرم بگیر تا گردن و سرم کمرم دیسک داره کنار نخاع همیشه همین وضعه انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔 1403/08/28 | 01:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهاره_۷۸ عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 11112 من عصبی که میشم دوتا دستام از ناحیه کتف و شونه انگار میخواد از شدت درد فلج بشه میگرنم که دارم به چنان سردردی میفتم که نگو و نمرس🤦🏻♀️ درخواست دوستی قبول نمیکنم.
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18318 چرا حرکات اصلاحی و فیزیوتراپی انجام نمیدی؟ سه سال رفتم فیزیوتراپی هیچ به هیچ الان از اعصابمه امروز طوری عصبی شدم گفتم الان حالم بد میشه انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18318 من عصبی که میشم دوتا دستام از ناحیه کتف و شونه انگار میخواد از شدت درد فلج بشه میگرنم که دارم به چنا ... همون منم امروز شوهرم زنگ زد چنان دعوایی کردیم انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
niloofarr_m عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 92 مدیتیشن انجام بده حتما خیلی به اعصابت کمک میکنه در کنارش حرکات اصلاحی واسه اسیبی که دیدی
بهاره_۷۸ عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 11112 همون منم امروز شوهرم زنگ زد چنان دعوایی کردیم میفهممت سعی کن بخاطر خودت و سلامتی ت هم که شده کمتر دعوا کنید ولش کن از یه گوش بشنو از یه گوش دیگه در کن درخواست دوستی قبول نمیکنم.
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18318 مدیتیشن انجام بده حتما خیلی به اعصابت کمک میکنه در کنارش حرکات اصلاحی واسه اسیبی که دیدی سه سال رفتم کایروپراکتیک بهتر شدم الان باز داره برمیگرده انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18318 میفهممت سعی کن بخاطر خودت و سلامتی ت هم که شده کمتر دعوا کنید ولش کن از یه گوش بشنو از یه گوش دیگه د ... یکدفعه از کوره در میرم الان کل بدنم درد میکنه انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
niloofarr_m عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 92 سعی کنید به ی کنترل خشمی برسید که هر چیزی عصبیتون نکنه کار هایی که دوس دارید و میدونید باعث حس خوب ارامشتون میشه رو انجام بدید
بهاره_۷۸ عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 11112 یکدفعه از کوره در میرم الان کل بدنم درد میکنه مث منی دیگه🤦🏻♀️نگاه نکن اینجوری دارم بهت راه حل میدم من خودم چنان زودجوشم و زود از کوره درمیرم زندگیم چیری نمونده که نابود شه از ی طرفم عصبی میشم دردام شروع میشه ولی بازم نمیتونم خودمو کنترل کنم با این حال و حاضر جوابم همیشه☹️ درخواست دوستی قبول نمیکنم.
niloofarr_m عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 92 حتی سرگرم کردن خودتونم خوبه حالا با چیزایی که دوس دارید چون اسیبم دید میتونید ی سری ورزشای کار درمانی انجام بدید
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18318 حتی سرگرم کردن خودتونم خوبه حالا با چیزایی که دوس دارید چون اسیبم دید میتونید ی سری ورزشای کار درم ... ورزش های کاردرمانی؟؟ تا حالا اسمشو نشنیده بودم انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔