2777
2789
عنوان

برای کنکورتون چقدر خرج کردید

292 بازدید | 15 پست

وای من اصلا دلم نمیاد یه قرون خرج‌ کنم توی این قحطی فوق فوقش سهمیه ها قبول میشن و من پشت میمونم مثل پارسال جیب پدرمو خالی کردم آخرش هیچه هیچ 

امسال خرج کنکورم کم‌ کمش ۱۰میلیون شد پ ن(یک‌ کلاس آنلاین ثبت نام کردم و آزمون آزمایشی و یه کتاب تست گرفتم همین)

اونم تازه هنوز یه کتاب نیاز دارم و دو.سه کلاس 

معلوم نیست چقدر بشه ۳۰میلیون یا بیشتر 

حالا خوبه رشتم انسانیه و تجربی نیست😑💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سال اولی خیییییلیسال دوم فق خودم نشستم خوندم رتبه خیلی خوبیم اوردم اتفافا

من سال دومم 

پارسال خیلی خیلی خرج کردم فقط مشاور فکر میکنم به ۱۰میلیون یا کمتر رسید

وایی دقیقا منم انسانیه اصلا امید ندارم ولی یه درصد فکر کن بشه و به هدف برسی😍

واقعا یعنی تو میگی این کلاسا رو خرج کنم؟ واقعا نیاز دارم به کلاس حضوری ۶میلیونن

آنلاین ۲.۳میلیون ولی استادای حرفه ای 

ولی کلاساشون توی تلگرام پخش شدن میتونم نگاه کنم ولی دوست دارم قدم به قدم با استاد بخونم و پیش برم و از اینور هزینه اینقدر ندارم خدایی نمی‌دونم چیکار کنم 🥹🥹🥹🥹🥹

چ ربطی داره ب سهمیه اینننننن همههههه ادن بدون سهمیه قبول شدن

الکی خودتو گول نزن

بشینی بخونی جواب میگیری 

نخونی هم قبول نمیشی 

مهمترین چیز اینه ک خودت بخای و بخونی 

بعدش اگر دیدی واقعا ب چیزی احتیاج داری خب اونوقت اشکالی نداره پول خرج کن چون داری براش تلاش میکنی

ولی اگه خودت نخونی و هی پول کلاس بدی هیچ فایده ای نداره

اگه انسانی هستی جای خرج کردن برو ازاد هر رشته ای میخوای بخون چرا خرج کنی الکی؟ واقعا ازاد اساتیدش خیلیم خوبن من خودم لیسانس حقوقم سال اولم دولتی قبول شدم راه دور نرفتم موند ترم بعدش پیام نور ثبت نام کردم با سوابق اصلا نموندم پشت کنکور اگه برگردم عقب ولی قطعااا ازاد میرم

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
مهم فقط اینه بشینی بخونی همیناینام از کنکور کیسه دوختن واسه خودشون والا🚶🏻‍♀️

اره بخدا امسالم گرفتم مشاور فقط دو ماه 

آنقدر سرش حرص خوردم یا برنامه میداد یا دیر میداد من ۶صبح بیدار میشدم ۸صبح‌میداد 

آخرش ولش کردم اونم هی تهدید می‌کرد دیگه نمیگیرمت وفلان😐😂😂

اگه انسانی هستی جای خرج کردن برو ازاد هر رشته ای میخوای بخون چرا خرج کنی الکی؟ واقعا ازاد اساتیدش خی ...

هزینه آزاد ندارم 

برای آزاد هم آینده ندارم میخوام فرهنگیان قبول شم که دستم توی جیب خودم باشه همین الان بخاطر این همه خرجم کلی از خانوادم شرمندم واقعا کاش قبول شم‌امسال احساس میکنم دارم گدایی میکنم ازشووون هرچند اونا منت نمیزارن😂😂😂💔💔💔💔😑🥹ولی متنفرم از این حس کی میشه مننم مستقل شم

هزینه آزاد ندارم برای آزاد هم آینده ندارم میخوام فرهنگیان قبول شم که دستم توی جیب خودم باشه همین الا ...

انشالله که قبول بشی عزیزم ولی مطمئن باش تا خودت نخوای نمیتونی قبول بشی برای 1سالم شده جون بکن هر جور شده از خوابت بزن از تنبلیت بزن تا قبول بشی وگرنه هر سال به امید سال بعد دیگ سنتم میره بالاتر نه درس خوندی نه فرهنگیان میتونی بری 

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
چ ربطی داره ب سهمیه اینننننن همههههه ادن بدون سهمیه قبول شدنالکی خودتو گول نزنبشینی بخونی جواب میگیر ...

ببین ما توی فامیل سهمیه دار زیاد داریم واقعیته نمیشه انکارش کرد 

یکی رشتش تجربی بود با سهمیه دندون پزشک‌شد 

یکی دیگه حاضرم قسم بخورم خودم طرف هم برام تعریف میکرد و قسم میخورد هیچی نخونده بود‌یا خونده خیلی کم در حد رتبه ۵۰هزار ولی با سهمیه شد هزار و قبول شد بهترین دانشگاه اون یکی خواهرش هم‌همین شد و برادرشم هم باز همون سال بهترین دانشگاه قبول شد خصوصا برادرش هروقت می‌رفتیم خونشون جنگ‌ودعوا داشت با پدرش بهش میگفت بخون نمی‌خوند با دوستاش میرفت بیرون شاید روزی دو ساعت فقط خونده باشه