2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه دوست خالی بند داشتم یه پسر داره میگفت 3 روز بعد رابطه فهمیدم باردارم من اینجوری بودم😲شنیده بودم بعضی ها خیلی زود میفهمن باردارن اما اون خالی بندی میکرد

دنیای عجیبیه اینجا!!!!  خداحافظ  👋👋👋👋👋👋
نه عزیزم هیچ علائمی نداره که کسی بدونه انشاالله که خیلی زود باردار بشی

انسالله روز 16 و 17 و 18 که؟کیتم پررنگ شد اقدام کردم الان شب 19 هستم این ماه دومه کاش بشه

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر
یه دوست خالی بند داشتم یه پسر داره میگفت 3 روز بعد رابطه فهمیدم باردارم من اینجوری بودم😲شنیده بودم ...

تو اینجادخوندم 1خانومی میگفت چندروز بعد لقاح زیر شکم رگی هست که متورم میشه راست دروغش نمیدونم

من سر دو تا بچه م اون ماهی که باردار میشدم 5 تا 7 روز بعد از اقدام کمر و تخمدانی که اون ماه فعال بود ...

مرسی فعلا که احساس نمیکنم

تو اینجادخوندم 1خانومی میگفت چندروز بعد لقاح زیر شکم رگی هست که متورم میشه راست دروغش نمیدونم

برای این میگم خالی بنده چون همین خانم خیلی برای بچه دوم تلاش سختی میکرد و به قول خودش من بهترین دوستش بودم مثلا خیلی با هم خوب و درارتباط بودیم یه روز زنگ زدم حالشو بپرسم گفت بیمارستانم گفتم چرا گفت بارداری خارج رحم داشتم گفتم تو کی باردار بودی که من نمیدونستم میگفت نه نمیدونستم قلبم داشته ولی گفتم تو چطور به قول خودت سه روزه میفهمیدی بارداری اما وقتی خارج رحمم بوده اولا علایم طببعی داره با بارداری نرمال یکیه دومن درد بدی داره چطور نفهمیدی !فهمیدم میخاسته به من نگه باردار شده حالم بد شد ازش البته خودش منکر بود همچنان اما با یکم مطالعه میشد فهمید خالی بنده اینو گفتم که بگم کلا خالی بندی هم چاشنی هست مثلا میگن من همون بار اول اقدام حامله شدم این واسه درصد کمی اتفاق میوفته نه همه به هرکی میرسی میگه بار اولم بود😲مدال میدن انگار بعد ادم با خودش مقایسه میکنه میگه نکنه مشکل دارم همین دوستم میگفت من باد مرد از بغلم رد بشه باردار میشم😣😷 شما هم زیاد دنبال این حرفا نرو تو این موارد من دیگه حرف هیچ کسو باور ندارم مگه مامانای ما زمان ما علایم لقاح میدونست چیه یه حالشون بهم میخورد میفهمیدن باردارن اما امروزه از همون شب اسپرم و تخمدان میرن زیر میکروسکپ که کی باهم لقاح میکنن!!!و هزارتا تشکیلات که فقط استرس زا هست

شما باور نداری که با یبار اقدام میشه بچه دارشد.بعضیا با جلوگیریم بچه دارمیشن.این چه حرفیه.اکثر کسایی که یبار زایمان داشتن بار دوم سریع باردار میشن.

دل مسوزان که ز هردل به خدا راهی است....آنکه را هیچ به کف نیست به دل آهی هست
برای این میگم خالی بنده چون همین خانم خیلی برای بچه دوم تلاش سختی میکرد و به قول خودش من بهترین دوست ...

بله بعضی ها کلاس میذارن که همون اول باردار شدن منم ماه دومه استرس میگیرم

شما باور نداری که با یبار اقدام میشه بچه دارشد.بعضیا با جلوگیریم بچه دارمیشن.این چه حرفیه.اکثر کسایی ...

همه چی امکان داره

شما باور نداری که با یبار اقدام میشه بچه دارشد.بعضیا با جلوگیریم بچه دارمیشن.این چه حرفیه.اکثر کسایی ...

بحث باور نیست بحث اینکه سوای تمام واقعیت ها که شما هم گفتید بعضی ها بیخودی از خودشون حرف میزنن چون نمونشو خودم دیدم دیگه بالاخره ادم از حرف طرف میفهمه راسته یا دروغه