2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیشب رو فکر میکردم قرار نیست صبح بشه اما الان حالم بهترهزندگی همینش خوبه هیچیش پایدار نیست نه خوب ...

خداروشکر عزیزم.منم روزای خوب داشتم ولی از اینکه فقط به فکر اینکه یه پولی رو از بین ببره ناراحتم

خداروشکر عزیزم.منم روزای خوب داشتم ولی از اینکه فقط به فکر اینکه یه پولی رو از بین ببره ناراحتم

خب تو یجوری ازش بگیر نذار بمونه دستش شده طلا یک گرم دو گرمی بخر 

یا وسیله برا خونت 

وقتی اینجوریه تو یجور دیگه از این پول استفاده کن برا زندگیت 

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 
اصلا خودش پولی نداره اینم پوله منه.تا حرف میزنمم ناراحت میشه

بشین منطقی باهاش صحبت کن 

اینجور آدما تا سرشون به سنگ نخوره متاسفانه بخودشون نمیان

اگه دیدی قانع نمیشه تو کاری ک میدونی به نفع زندگیته انجام بده یبارم ناراحت شه حالا

تو این دوره پول خیلی سخت بدست میاد الان هرکس باید اول منافع خودشو در نظر بگیره 

خب تو یجوری ازش بگیر نذار بمونه دستش شده طلا یک گرم دو گرمی بخر یا وسیله برا خونت وقتی اینجوریه تو ی ...

امروز به گفته ی خودش ماشین خراب بود به این بهانه باز چن میلیون میخواس.وقتی هیچی معلوم نیس میگه میخوام یه مقدار زیاد ارز دیجیتال بخرم اونم از پول من.چون انگار پول مفت دیده

امروز به گفته ی خودش ماشین خراب بود به این بهانه باز چن میلیون میخواس.وقتی هیچی معلوم نیس میگه میخوا ...

دقیقا همینجوریه خوشش اومده 

بهش نده اما در کمال احترام 

برو پولاتو طلا بخر قبل از اینکه اون ازت درخواست پول کنه

بشین منطقی باهاش صحبت کن اینجور آدما تا سرشون به سنگ نخوره متاسفانه بخودشون نمیاناگه دیدی قانع نمیشه ...

هزار گفتم با مهربونی با عصبانیت اصلا گوشش خریدارنیس.اونوقت این پوله من اون هیچ حقی نداره.یه گفنه میخوام دلار بخرم ضرر کرده.گفت میخوام خریدو فروش ماشین کنم ضرر کرد طلاهامو پنهون از من فروخت..

هزار گفتم با مهربونی با عصبانیت اصلا گوشش خریدارنیس.اونوقت این پوله من اون هیچ حقی نداره.یه گفنه میخ ...

باور میکنی هنوز بعدسالها نمیدونم چقد حقوق میگیره!ولی من هرچی داشته باشم میگه مال دوتامونه.دیگه بریدم...