2777
2789
عنوان

چی جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 29 پست
بمنم اینو گفت چون قرار اول رفتیم دم خونشون موتور برداره گفتش چطوری اعتماد میکنیمنم گفتم تو فرق داری ...

عزیزدلم چقدر ناراحت کننده

اما ایشون اصلا اذیت نکرد یا چشم بد نداشت 

نمیدونم اما بنظر پسر خوبی میرسید و حسم گفت اعتماد کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان یک ساله باهمیمچون امشب یکم در مورد ازدواج صحبت کرد برای همین این سوال رو پرسید که تو به همه همی ...

چی گفت کی میخواد بیاد خواستگاری. زمان  داد یا همینجوری گفت تو دلت قرص بشه 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
چی گفت کی میخواد بیاد خواستگاری. زمان داد یا همینجوری گفت تو دلت قرص بشه

تاریخش رو که نگفت

اما گفت داداشم گفته کم کم باید برات بریم خواستگاری 

منم گفتم وا مگه نمیدونه ما با هم در ارتباطیم(داداشش میدونه ما با همیم) ناراحت شدم گفت شوخی میکنه داداشم بعدم ته صحبتام یکم طاقچه بالا گذاشتم گفتم من که فعلا تصمیمی ندارم واسه ازدواج 

ولی مطمئنم اون تصمیم داره ک این سوال رو پرسید اما اشتباه کردم نباید میرفتم خونش

تاریخش رو که نگفتاما گفت داداشم گفته کم کم باید برات بریم خواستگاری منم گفتم وا مگه نمیدونه ما با هم ...

پس هنوز قصدش جدی نیست یکم رابطه کم کن تا جدی نشد بهش محل نده چرا میگی قصد ازدواج نداری بگو دارم اکه تو هم منو میخوای باید زمان بدی دیگه بیای . وقتت  علکی باهاش هدر نده 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
پس هنوز قصدش جدی نیست یکم رابطه کم کن تا جدی نشد بهش محل نده چرا میگی قصد ازدواج نداری بگو دارم اکه ...

واقعا شرایطش رو ندارم الان

حداقل دوسال دیگه شاید امادگیشو داشته باشم

این بار چندمه درمورد ازدواج صحبت کرده

فقط یکم نگرانه

امروز میگفت یکم اخلاقت اوکی تر بشه همه چی حله😂