2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دمت گرممن اینجوری بودم والا خوشبودماما چند ساله روانی و مضطرب شدم

من برعکس جدیدا اینجوری شدم سر نمازم اصلا نمیدونم به خدا چی بگم‌مثلا میام‌برای یچیزی دعا کنم میگم مهم نیس یچیزی میشه دگ تهش میگم خدیا شکرت بابت همه چی  

کورد✌️

خوبه ک بزار برسی همه چیو بده دست خدا کاری ک لازمرو بکن بقیش مهم نی

بله مرحله قشنگیه😍😍 انشاالله به اون درجه برسم 

تو این راه فقط لذت و خوشی و نعمتها به خودی خود وارد زندگی ادم میشه... یهو چشاتو باز میکنی میبینی وسط بهشتی😍😍

ی مدته زندگیم خیلی بهم ریخته ی جورایی انگار دارم درجا میزنم ولی خب شایدم امتحان الهیه امیدوارم سربلند بیرون بیام

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

بله مرحله قشنگیه😍😍 انشاالله به اون درجه برسم تو این راه فقط لذت و خوشی و نعمتها به خودی خود وارد ز ...

قطعا میتونی گلم به خدا اعتماد داشته باش والا تا حالا هرچی خاستمو نداده برلم روشن شد به نفعم بوده نداشته باشمشون دگ خیالم تخته تخت

کورد✌️

قطعا میتونی گلم به خدا اعتماد داشته باش والا تا حالا هرچی خاستمو نداده برلم روشن شد به نفعم بوده ندا ...

توکل به خدا 😍انشالله جفتمون در زمان مناسبش به ارزوهامون برسیم ... 

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤