2777
2789
عنوان

عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 131 پست
گارد الکی دارن ی سریا ، نوید محمد زادع ام با یه دختر افغان ازدواج کرد خوب که چی به این بنده خدا میپر ...

خیلی ممنون ای کاش همه مثل شما بودن دقیقاااا چه بازیگر خوبی هم هست ماشاالله بعد چند تا بدبخت اینجوری میگن 

این کاربری دست دونفره.

نه ایرانی نیست یکیش ایرانیه یکی دیگه نمیدونم

خودتم نمیدونی چی داری میگی

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم چرا وقتی اینقد ایران و مردمش بدن بنظرتون پس چرا از در بیرونتون میکنن مثل پشه از پنجره میاین تو ها؟؟؟؟ایران پر شده از افغان حمال که اکثرشونم خدا خالی‌شون نیست هزارتا جرم و جنایت میکنن خب وقتی اینقد ایران و ایرانی بده برید گم بشید کشور خراب شده خودتون چرا موندیم پس هااااا

خوب می‌دونم هنوز نمیتونی بفهمی😂

نه زبون افگونی غیرقابل فهمه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

نمی‌دونم چرا وقتی اینقد ایران و مردمش بدن بنظرتون پس چرا از در بیرونتون میکنن مثل پشه از پنجره میاین ...

من ایرانیم مردم ایران هم بد هستن بازم میگم بد هستن من که از ایران میرم شوهرم هم ایران نمیاد بدبخت

این کاربری دست دونفره.

ایرانی بدبخت مریض مامانت کجاست ؟

دیدی گفتم زر میزنی ایرانی ای

گوه خوریش به افگونی بوگندو نیومده نکبت دوزاری