2777
2789
عنوان

کتک زدن

252 بازدید | 25 پست

عذاب وجدان شدید دارم بچمو بد زدم بخاطر درسش معلمش گفته ضعیفه بلد نیس کار کن منم هر کار می‌کنم یاد نگرفت عصبی شدم زدم پاهاش و سینه دستش کبود شد سرشم خیلی میزدم حاملم عصبی ترشدم سرزنش نکنین فقط الان اصلا غذا نمیخوره میگه سرم درد میکنه البته از قبلم بیحال بود اشتها نداشت مشکل واسه سرش پیش نیومده باشه ضربه مغزی شده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم عزیزم حامله ای شکستن دل زن حامله هم خوب نیس اما خودت به کارت فک کن💔

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

عصبی بودی کردی دیگه اینکارو نکن اصلا .. اگه ووقعا پشیمونی دیگه انجامش نده چون همش میره تو ناخوداگاهش

بچست بازیگوشه شاید یا شایدم کمبود ویتامین باشه دست خودش نیست ..

واسش معلم خصوصی بگیر بفرستش کلاس ..یا کلا سخت نگیر بهش ..با نمره پایین گرفتن قرار نیست تو زندگیش شکست بخوره هیچ اتفاقی نمیوفته عزیزم❤️