2777
2789
عنوان

مهرداد نیویورک

595 بازدید | 16 پست

روزانه کلی آدم به همین روش کشته میشن و اموالشون رو بالا میکشن ولی این آدم چون خواننده بود همه متوجه شدن دیگه آدم به کی میتونه اعتماد کنه؟ محضر دار که جای دولتیه اموالش رو بنام خودش کرده و بعدم کشته

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محضر جای دولتی نیست 

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

محضر جای دولتی نیست

یک دفتر اسناد رسمی (یا دفتر اسناد عمومی) در حقوق عرفی نهادی مدنی و که معمولاً متشکل از یک مأمور دولتی است که توسط دولت برای ارائه خدمت به مردم برای موارد غیر-متنازع فیه از قبیل اعمال حقوقی و سپردن اختیارات تام و کسب و کار خارجی و بین‌المللی تعیین می‌شود.

برای منم خیلی عجیب بوده چجوری تونسته اموال رو به نام خودش منتقل کنه مگه اموال تو ایران بوده بعد انتق ...

طرف دفترخانه دار بوده هر کسی بخواد خونه بنام بزنه میره دفترخانه اینا کار رو بلدن به سادگی انجام میدن