2821
2789
عنوان

سرطان سینه

559 بازدید | 37 پست

کسی بوده دور برش ک داسته باسه علائمش چی بوده 

من گاهی اوقات درد زیر بغل ۴انگشت پایین تر از رویش مو و درد بازو دارم خواستم بدونم کسی درد زبر بغل زیر بازو داره

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

منم درد زیر بغل و ترشح چرکی سینه و درد کم سینه دارم 

دکتر فقط برام پرولاکتین نوشت گفت خوبه 

دیگه نگفت برم آزمایش دیگه 

خیلی میترسم 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم درد زیر بغل و ترشح چرکی سینه و درد کم سینه دارم دکتر فقط برام پرولاکتین نوشت گفت خوبه دیگه نگفت ...

کجای سینتون درد میگیره مقطعیه یا مدوام سنو دادین

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
من دارم ولی فکر نکنم مربوط به سرطان باشه اگر مگرر هست برو دکتر شاید مال قلبم باشه اگه سمت چپ هست

مآل شما چطوره دو طرفه یبار این طرف یبار اون طرف

سلام عزیزم برو سنوگرافی سینه انجام بده ان شا الله ک خیر باشه چیز خاصی نباشه

سلام گلم مرسی برام دعا کن 

شما تا حالا دید تو دور اطرافتون

سمت چپ بیشتر احساس میکنم

درد زبر بغل جای رویش مو هست یا پایین تر

کجای سینتون درد میگیره مقطعیه یا مدوام سنو دادین

نه گاهی هست 

سنو ندادم

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
یکم پایین تقریبن نصف به پایین منطقع روییش مو به سمت چپ خودمم نگرانم

ن مال من دو طرف هست چند وقت اینطورین

ن مال من دو طرف هست چند وقت اینطورین

من مادرم سرطان سینه داشت 

راستش باید دونه یا غده زیر بغلت 

باشه یه برنانه پزشکی در این باره نشون داد خودت دست بگیر اگه تغییری کرد باشه به هر حال خودت بدنتو بهتر از همه میشناسی حس میکنی میخای مطمئن شی برو دکتر✅️

من مادرم سرطان سینه داشت راستش باید دونه یا غده زیر بغلت باشه یه برنانه پزشکی در این باره نشون داد خ ...

منظارت از دونه یعنی چی

من مادرم سرطان سینه داشت راستش باید دونه یا غده زیر بغلت باشه یه برنانه پزشکی در این باره نشون داد خ ...

ببخشید زیاد سوال میکنم منم حالم داشته با درد دستش شروع شد