2777
2789

الان هر کی از بیرون ببینه میگه به به چه چه..

خونه شیک و زیبا....ویلا..... هر کی یه گوشه لم‌ میده برای خودش کاری به کار هم نداریم

یه دختر نوجوون پر توقع دارم که حس میکنه پرنسسه ما نوکراشیم

هه بدوبدو های خونه به گردنمه مریضی بچه ها دندونپزشکی خرید خونه

دوزارم ته کارتم نیست چون هر چی شوهرم‌میده خرج خونه میشه....

خسته ام به خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشترش روز مرگیه سفرا خوب بوده که اونم‌مجردی میشه رفت

مجردی متاهلی هر کدوم خوبی و بدی هایی داره 

خیلیا اجازه ندارن مجردی سفر برن

متاهلی رابطه جنسی حلال داری که مجردی دوست پسر بگیری یعنی خرابی....

همش بستگی به روحیه شخص داره منم گاهی دوست دارم چن روز پیش مامان بابام و خواهرام بمونم و مسخره بازی در بیاریم ولی خب نمیشه هرروز کار خونه هست و بازم خداروشکر میکنم هر چیزی هم بدی داره هم خوبی

همش بستگی به روحیه شخص داره منم گاهی دوست دارم چن روز پیش مامان بابام و خواهرام بمونم و مسخره بازی د ...

زود ازدواج کردم من دلم خیلی پیششون مونده... ازم هم دورن پدرو مادرم با دوتا بچه و این همه کار همیشه احساس تنهایی میکنم

مستقل بشی اجازه سفرم داری.... رابطه جنسی هم که الان همه دارن

بازم حلال نیست

بچه دار شدن و عشق و حال شوهر میخواد 

من مخالف نظر شما هستم 

واقعا تایپک شما ناراحتم کرد چون ۴ تا جوون رو از ازدواج زده میکنی 

من بارها همینجا گفتم ولی بازم میگم 

زنای متاهل یه روز شوهربی محلتون کنه اینجامیان تاپیک میزنن ای دادبیداد شوهرم سرده نکنه خیانت میکنه تاپیکاروببینید بخاطرشوهر چه گیس وگیس کشی با خواهرشوهرومادرشوهردارن

شوهربداخلاقی میکنه تاپیک میزنن آیا طلاق بگیرم شوهربهترگیرم میاد 

وقتی طلاق گرفتن دربه در دنبال مخ زنی وشوهرپیداکردن

بعضیا حتی وقتی شوهردارن یکی هم توآب نمک گذاشتن برای روز مبادا

بعدبه مجردا میگن ازدواج آش دهن سوزی نیست

من بارها همینجا گفتم ولی بازم میگم زنای متاهل یه روز شوهربی محلتون کنه اینجامیان تاپیک میزنن ای دادب ...

خب بعد ازدواج دیگه واقعا خیانت دیدن درد داره...بعد تو زندگین میان مشکلاتو در میان میزارن ... من حرفم اینه که اون دنیای فانتزی رویایی که مجردا همش از بیرون فکر میکنن نیست

مستقل بشی اجازه سفرم داری.... رابطه جنسی هم که الان همه دارن

متاسفم برا طرز فکرت 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
خب بعد ازدواج دیگه واقعا خیانت دیدن درد داره...بعد تو زندگین میان مشکلاتو در میان میزارن ... من حرفم ...

منم میگم اگه ضربه خوردن طلاق گرفتن چرابعدطلاق بازم دنبال ازدواجن چرادوباره خودشونو درگیر ازدواج مجدد میکنن

حالا یه مجرد تاپیک بزنه میان میگن مجردی خوبه 

منم میگم اگه ضربه خوردن طلاق گرفتن چرابعدطلاق بازم دنبال ازدواجن چرادوباره خودشونو درگیر ازدواج مجدد ...

بحث کردن با این آدما فایده نداره عزیزم 

چون به زندگی بقیه حسادت میکنن نمیتونن خوشی بقیه رو ببینن میگن مجردی خوبه ولی خودشون شوهر پرست عالمن