2777
2789
عنوان

مشکل بیخوابی😔

197 بازدید | 22 پست

کیا دارن دوستان ؟

من ۲۳ سالمه

همه ی انواع دکتر ها و .‌.. رو هم رفتم 

کل بهداشت خواب رو هم رعایت میکنم

ولی خب همچنان مشکل بیخوابیم کامل رفع نشده ...

کسی تجربه ی مشابهی داره ؟😔

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم خونی نداری؟

نه

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

ورزش زیاد کنبعدش بگیر بخواب دیگه بابا

فعالیتمم زیاده

منم دارم و باهاش کنار اومدم دیگه و به اجبار پذیرفتم .ولی گاهی هم واقعااا دوست دارم بشینم از ته دل زار بزنم 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

منم دارم و باهاش کنار اومدم دیگه و به اجبار پذیرفتم .ولی گاهی هم واقعااا دوست دارم بشینم از ته دل زا ...

من هنوز کنار نیومدم باهاش😔😔😔شما چند سالته ؟😔😔😔من مخصوصا شبایی که دیگه اصلا خوابم نمیبره و مجبورم پاشم قرص خواب بخورم ، خیلی بیشتر عذاب میکشم . شما قرص خواب هم میخوری ؟

من هنوز کنار نیومدم باهاش😔😔😔شما چند سالته ؟😔😔😔من مخصوصا شبایی که دیگه اصلا خوابم نمیبره و مجبو ...

قرص خواب هم فقط یکی دو هفته جواب میده بعدش مغز عادت میکنه و دیگه جواب نمیده 

۳۶ سالمه 

دیگه چه کنیم 💔

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

قرص خواب هم فقط یکی دو هفته جواب میده بعدش مغز عادت میکنه و دیگه جواب نمیده ۳۶ سالمه دیگه چه کنیم 💔

هعی هعی ... شما از چند سالگی این مشکل واست پیش اومده ؟چه قرصایی تا حالا مصرف کردی ؟ من دانشجو ام هستم و دارم واسه کنکور ارشد هم میخونم و واقعا خیلی عذاب میکشم😔