بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم دارم و باهاش کنار اومدم دیگه و به اجبار پذیرفتم .ولی گاهی هم واقعااا دوست دارم بشینم از ته دل زا ...
من هنوز کنار نیومدم باهاش😔😔😔شما چند سالته ؟😔😔😔من مخصوصا شبایی که دیگه اصلا خوابم نمیبره و مجبورم پاشم قرص خواب بخورم ، خیلی بیشتر عذاب میکشم . شما قرص خواب هم میخوری ؟
برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه
قرص خواب هم فقط یکی دو هفته جواب میده بعدش مغز عادت میکنه و دیگه جواب نمیده ۳۶ سالمه دیگه چه کنیم 💔
هعی هعی ... شما از چند سالگی این مشکل واست پیش اومده ؟چه قرصایی تا حالا مصرف کردی ؟ من دانشجو ام هستم و دارم واسه کنکور ارشد هم میخونم و واقعا خیلی عذاب میکشم😔
برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه