2777
2789
عنوان

معلم تازه‌کار

175 بازدید | 27 پست

سلام. من سال اول تدریسمه و دبیر هنرستانم. اغلب دانش‌آموزا شیطون و درس‌نخونن. بی‌ادب هم هستن عده‌ای که با ترفندهایی درست شدن و رعایت میکنن . ولی یکی هست که به هیچ صراطی مستقیم نیست. فقط حرف میزنه میخنده لم میده کتاب نداره هیچوقت یک کلمه درس نخونده تابحال. به شدت بی‌خیال و حاضرجوابه و چندین بار توهین کرده به من. سعی کردم باهاش دوست بشم ولی راه نداد. آخرین جلسه صدام رفت بالا دعواش کردم و انداختمش بیرون. 

الان عذاب وجدان گرفتم. و چند روزه حالم بده میگم نکنه حال روحیش بد باشه و بلایی سر خودش بیاره.

من اگه دخترمو دعوا کنن واز کلاس بندازن بیرون فردا صبح اداره م

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه دانش آموزان از اول دبستان همینجوری هستن تا آخرین پایه یه عده شون به هیچچچچچچچ صراطی مستقیم نیستن واقعا نمیدونی کجا و چه طوری تربیت شدن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

جلسه سوم که دیدم دائما کارش اینه گفتم به مادرت بگو هفته بعد بیاد مدرسه. فکر کنم مادرش از خودش بدتره. 

معلم کلا یک ساعت وقت داره که درس بده، تمرین کنه، و ارزشیابی انجام بده. بنظرم خانواده‌ها نباید از بی‌ادبی و گستاخی بچه‌شون حمایت کنن چون در آینده ضررش به خودشون میرسه.

ببخشید از سوالم منظور بدی ندارم ولی اگه بدونید دخترتون سر کلاس به معلمش هر بی احترامی که خواسته کرده 

یا مسخره اش کرده یا نظم کلاس رو بهم ریخته و باعث شده باقی دانش آموزان هم شاکی بشن یا به قول این خانم هیچ جوره نمیشه باهاش کنار اومد اونوقت چی بازم حق رو به دخترتون میدین و میرید اداره ؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
جلسه سوم که دیدم دائما کارش اینه گفتم به مادرت بگو هفته بعد بیاد مدرسه. فکر کنم مادرش از خودش بدتره. ...

اصلا معلم حق نداره توهین کلامی یا فیزیکی کنه 

باید  مدیر در جریان بزارین 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

ببخشید از سوالم منظور بدی ندارم ولی اگه بدونید دخترتون سر کلاس به معلمش هر بی احترامی که خواسته کرده ...

دقیقا!خدا خیرتون بده. من واقعا سعی کردم مثل بچه‌های خودم بهشون نگاه کنم و کلا معلم محبوبی هستم بین دانش‌آموزا. ولی بعضیا رو آدم نمیتونه به راه بیاره.

ببخشید از سوالم منظور بدی ندارم ولی اگه بدونید دخترتون سر کلاس به معلمش هر بی احترامی که خواسته کرده ...

معلم با اخراج دانش آموز از کلاس خودشو در حالت اتهام قرار میده

فقط باید به مدیر بگه مدیر رو درجریان قرار بده خودشو بکشه کنار

اصلا معلم حق نداره توهین کلامی یا فیزیکی کنه باید مدیر در جریان بزارین

به گفته خود دانش‌آموزان من و یکی دیگه از همکارا تنها معلمای اون مدرسه هستیم که فحش نمیدیم. حتی اونروزم فحش ندادم کلا هیچوقت فحش نمیدم به هیچکس. ولی صدام رفت بالا چون زل زده بود تو چشمام و میگفت نمیرم بیرون برام مهم نیست چی میگی.