2777
2789
عنوان

چای حرم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 72 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

امام رضااااا جووووووووونم فقط این روزا خودت میتونی آروووووممم کنی جان جوادت منو بطلب بیام پیشت باهات حرف بزنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

دیر رسیدم 

بازم میری

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اره اذان مغرب میرم برا وداع با امام رضا

میشه نامه منو تو صحن یا هر جایی که راحتی برای اقا بخونی

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام‌اقاجان….

مزاحم همیشگی هستم…

امام رضا لطفا شما از خدا برامون بخواید شما واسطه بشید لطفا…….

من جز خدا و بعد شما ائمه کسی رو ندارم…..

بیماریم عود نکنه…. کارهام خوب پیش برن…. امام رضا از خدا برام قدرت بخواه که بتونم مشکلاتمو حل کنم……. اسفند امسال دفاع کنم…پایاننامه و مقاله هر چه زودتر اوکی بشه…. طاهره اذیتم نکنه…

زود زود یه شغل ثابت پیدا کنم و بتونم کمک خرج خونه باشم و همیشه از خطا به دور باشم….

همه واحدهای درسیمو رو    پاس کنم و آخر امسال دفاع کنم…..

امام رضا شما برامون دعا کنید…

کار بابام رونق بگیره و زمینش پر محصول باشه…. بتونه ملکش رو اجاره بده

سلامتی مامان بابام 🙏🏻💚

ازدواج

پردیس

معصومه

نیلو

زینب

ریحانه

طاهره

طیبه

رضا

پیمان

لاله

هاتف

علی

پرینا

ساناز

این اسامی رو هم دعاکن💚🤲🏻

برات ۱۰۰ صلوات میگم

حلالم کن زیاد پست گذاشتم

امضاتو خوندم ارزوی منم شاغل شدنه🥲🥲🥲

برات ۱۰۰ صلوات میگمحلالم کن زیاد پست گذاشتمامضاتو خوندم ارزوی منم شاغل شدنه🥲🥲🥲

ان شاالله بشی

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز