2789
عنوان

چای حرم

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 72 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتما جانم

ممنونم عزیزم 

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

حتما برا همشون دعا میکنمخاک توسر بی لیاقت من که برا همه تا امروز دعا کردم جز امام زمان مظلومم ....مد ...

خدانکنههه اشکال نداره پیش میاد برای آدم 

فردا جبران کن 

برای سلامتی و ظهور ش دورکعت نماز بخون توی حرم تونستی 😘😘😘  اگ پ هستی ک توی حرم بشین اندازه ابجد مادرش یا خودش صلوات هدیه کن 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
عزیزم لطفا من .. مائده..امام رضا (ع) خودشون میدونن :)لطفا .. لطفا ..منم امشب خدا بخاد نماز شب میخونم ...

اگه میشه شمام برای آرامش دلم دعا کن

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

خدانکنههه اشکال نداره پیش میاد برای آدم فردا جبران کن برای سلامتی و ظهور ش دورکعت نماز بخون توی حرم ...

ان شاالله نماز میخونم براشون

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

ان شاالله نماز میخونم براشون

قبول باشه پیشاپیش ❤️❣️💟💕

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
چشم عزیزم .. حتما .. ♡ به همین اسم کاربریتون؟

چشمت بی بلا 

بله نگینم بگو خدا هر جوری که صلاحه همونطوری دلمو آروم بکنه 

اجرت با خدا ❤️