2789
عنوان

دستکش

91 بازدید | 5 پست

سلام به همه خوبین من امروز رفته بودم وایتکس و دستکش خریدم و اومدم خونه و مشنبای دستکشو با قیچی بریدم ولی یه دستکشم قسمت مچش پاره شد و بهش چسب شیشه ای و نوار چسب زدم ولی تو دستکشم نمیچسبه میخواستم بدونم راهکاری دارین اون قسمت پارگیشو درست کنم که اب تو دستم نره میدونم میگین برم یکی دیگه بخرم ولی دلم نمیاد اینم رگم من یه مدت ظرفارو با دست میشستم ولی فکر کنم مهرماه بود داداشم رفت واسه مامانم دستکش خرید و مامانم فکر کنم فقط یه بار استفاده کرد و من از فرداش استفاده کردم چون من پوست دستام حساسه جوریه که هم به دستکش حساسه هم به اب ولی مجبورم دستکش بپوشم که اذیت نشم بعد امروز رفتم یه جدیدشو خریدم ولی اینم با قیچی پاره کردم 

منم دست کش زیر دستم فقط یک ماه دووم میاره من ۱۷ شهریور اومدم سر خونه زندگیم دقیقا امروز دومین دستکشم ...

سلام عزیزم اینی که من خریدم سالم بود خواستم مشنباشو باز کنم دستکش پاره شد وگرنه منم یادمه تند تند دستکش هام پاره میشد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم فضولی نباشه ماشین ظرفشویی نداری؟؟

چرا دارم 

ولی ما زیاد خونه نیستیم برای همین میترسم استفاده کنم بعد اون وقتایی ک مسافرتیم بمونه بپوسه 

ما از خانواده ها دوریم هر کدام هم یه شهر متفاوت و همسرم هم کارش دور کاریه 

۱۰ روز پیش خانواده من میمونیم ۱۰ روز پیش خانواده همسرم ۱۰ روزم خونه خودمون 😂😂

چرا دارم ولی ما زیاد خونه نیستیم برای همین میترسم استفاده کنم بعد اون وقتایی ک مسافرتیم بمونه بپوسه ...

خوب وقتی میشوری سریع بردار که ظرفات خراب نشه بعد پوستت حساسه با دستکش میشوری؟؟