2777
2789
خوب عزیزم این که معلومه یا پای کس دیگه در میون یا کلا نمیخوادت تو الکی وقتتو داری براش تلف میکنه ... ...

ن خودمم از حرفاش همینارو میفهمم بهش گفتم میگ تو بد برداشت میکنی دیگ واقعا بریدم بخدامن تازه اول جونیمه هرشبم همه زندگیم شده گریه و غصه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نمی تونی دور شی به خاطر این که بسط نشستی فقط بهش فک میکنی، فکرت رو آزاد کن، برو کلاسی چیزی، خودت رو مشغول کن، به خدا زمانی تو زندگی مشترک آدم موفقه که به خودش ارزش  و احترام قائل شه. اگه احترام بزاری به خودت احترام هم میبینی

اگه نمی تونی دور شی به خاطر این که بسط نشستی فقط بهش فک میکنی، فکرت رو آزاد کن، برو کلاسی چیزی، خودت ...

واقعا رفتارش خیلی بد شده کسی ک قبلا ارزوداشت جوابشو بدم یا باهاش جایی برم همیشه میگفت براش زیادم همیشه خداروشکر میکرد این شده تقصیرخودمه زیادی مهربونم 😔

خودتو بکش کنار

نه زنگ بزن نه اس بده

ایشون رسما داره ب شما توهین میکنه

حفظ کردن ۱رابطه ب هر قیمتی؟ اشتباه ترین کار ممکنه

بهت قول میدم‌اگه ولش کنی خودش میفته دنبالت

اگه ام‌نیومد بدون دوست نداره

برای چی همه عمرو جوونیتو بذاری پای کسی ک همش بخوای بهش توضیح بدی و توهین بشنوی و تحقیر

اونایی رو ببین ک با ۱رابطه و ازدواج موفق چقدر خوشبختن، چقدر لذت میبرن از زندگی

خودتو عذاب نده

خودتو بدبخت نکن

دوست داشتن یه طرفه به درد نمیخوره اگه دوست نداشته باشه زندگیت تلخ میشه

بخدا اگ نی نی سایت نباشه ادم دق میکنه 😢💛

من خودم بچه طلاقم و هیچوقت نمیرم اینجور کاری بکنم ک بچهامم مث خودم خانواده درستی نداشته باشن من بهش گفتم اگ بخوای اینجوری باشی هیچوقت زیر ی سقف نمیام باهات من خیلی نگران اینده زندگی بچهامم خودم عادت دارم ب غم و غصه ولی نمیخوام اگ ازدواج کنم بچهام غم و غصه ای داشته باشن 😢هعی

چون دست یافتنی شدی، ازت دوری میکنه. کاش واقعا از تجربیات استفاده کنی، دختر خوب فقط خودت این حال رو نداری من 7 سال عین تو بودم. ولی از به جایی دور شدم، درس خوندم، باشگاه رفتم، آنقدر خودم رو مشغول کردم، که حسرت داشت یه لحظه باهم حرف بزنه، به خدا مردا ارزش ندارن، خواهرانه بهت میگم، 

بخدا اگ نی نی سایت نباشه ادم دق میکنه 😢💛 من خودم بچه طلاقم و هیچوقت نمیرم اینجور کاری بکنم ک بچها ...

اگه اینو میخوای

محکم و قاطع برخورد کن

مرگ‌یبار شیونم یبار

بگو با شک و توهیناش نمیتونی کنار بیای ، با تحقیر کردناش نمیتونی کنار بیای

و هیچ‌سراغی از ش نگیر

اگه ام پا پیش نذاشت باهات صحبت کنه و سراغت رو نگرفت ب نظرم‌کات کن و خودت رو بربخت این ادم‌نکن

چون اگه دوست داشته باشه الکی الکی رابطه رو خراب نمیکنه

اگه اینو میخوای محکم و قاطع برخورد کن مرگ‌یبار شیونم یبار بگو با شک و توهیناش نمیتونی کنار بیا ...

بخدا حالم بد بود هیچکی نبود باهاش حرف بزنم باحال بدم پیادع رفتم بیمارستان بعداون ب جای ک کاراخودشو ببینه فقط ی عزیزم دوستشو دیده اونم دوستش اگ نظری میداشت توگروه نمیگف عزیزم