2777
2789

اون شک کردن نیست شک کردن اینه که هی ازت بپرسه کجایی چیکارمیکنی یا....اون حسودیه که نمیخواد توگروه باشی و با پسرا حرف بزنی من خودم شخصا دوس ندارم شوهرم با زنای دیگه حرف بزنه چه برسه بهش بگن عزیزم....

کلا اون برنامه و حذف کردم ک ن دوستام دلخور شن ن نامزدم میخوام چن روز نداشته باشم اون برنامه و اگ لاز ...

آفرین خوبه

در مورده بد دلیش هم کتاب هست بهش بده بخونه یا به قول یکی از دوستان اگه خودت چادری بودن رو دوست نداری برین پیش مشاور

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا خیلی خوش اخلاق بود خیلی دوسم داشت شاید هرشب باهاش دعوامیکردم ولی هیچی نمیگف هیچی خیلی دوسم داشت ارزوش بود ی لحظه من وببینه الان میگم بیا ببینمت میگ خودت بیا میگ دیگ شوقی ندارم واسه دیدنت میگ دیگ دیدن و ندیدنت فرقی نداره برام بادوستاش بیشتر میره تفریح تامن دیگ وقت برام نداره تاچیزی میگم میگ کار دارم دوماهه ندیدمش 

اگه در اون حد شکاک نیس پس شاید بتونی باهاش کنار بیایی و البته این گیر دادنای مرد اول نامزدی و عقد خیلی معمولیه چون اولش ادمو دوست دارن میخوان هر لحظه با خودشون باشی همه مردا حسودن

اولا خیلی خوش اخلاق بود خیلی دوسم داشت شاید هرشب باهاش دعوامیکردم ولی هیچی نمیگف هیچی خیلی دوسم داشت ...

خوب عزیزم این که معلومه یا پای کس دیگه در میون یا کلا نمیخوادت تو الکی وقتتو داری براش تلف میکنه ....بدت نیادا رک گفتم

بهتره خیلی فکر کنی زندگی الکی نیست

فکرامو کردم میخوام جداشم دیگ هیچوقت ب هیچ مردی دل نبندم خیلی اذیت شدم این چن وقت بااینک هرروز هرلحظه منتظر ی خبرم ازش ولی از نفس کشیدنم سیرشدم سخته تحمل این رفتارا

اولا خیلی خوش اخلاق بود خیلی دوسم داشت شاید هرشب باهاش دعوامیکردم ولی هیچی نمیگف هیچی خیلی دوسم داشت ...

پس دوست نداره دیگه خودش میگه شوقی ندارم پس چرا غرورتو میشکنی و هنوز باهاشی؟؟؟

فکرامو کردم میخوام جداشم دیگ هیچوقت ب هیچ مردی دل نبندم خیلی اذیت شدم این چن وقت بااینک هرروز هرلحظه ...

بهترین راه اینه عزیزم درسته سخته ولی تو اینده از این تصمیمت خوشحال میشی