2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما اگه الان فقط به خاط  اون حجاب میکنی و آرایش نمیکنی و خودت اعتقاد نداری ، معلوم نیست بعد عقد هم بتونی همینطور باشی . تحملت تموم میشه .

به نظرم اختلافات فرهنگی با هم دارین . اگر روحیه گذشت داشت می تونست مانع نباشه ولی نشون داده که نمیتونه یکم مخالفت رو تحمل کنه.

تو تصمیمتون برای ازدواج تجدید نظر کنید و حتما پیش مشاور برین.

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.

عزیزم از گروه لفت بده کاره دوستات اشتباهه

اتفاقا شوهرت دوست داره ک حساسه روت

من یه دفعه تو اینستاگرام جواب یه پسره رو دادم شوهرم گوشیمو شکست و خیلی از دستم ناراحت شد

درسته ما منظوری نداشتیم ولی اگه همین قضیه برعکس بود ماام در همون حد ناراحت میشدیم

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

خوب رفتاراشو ببین حرفاش به اینده با عقل و منطق فکر کن  ما تو فامیل یکیو داریم همینجوره همش به زنش شک داره حتی به برادر خودش به زنش میگه تو با برادرم دوستی حتی یه سری گیر داده بود به پسرش میگفت تو شوهر مامانتی دیه چیکار من دارین 

عزیزم از گروه لفت بده کاره دوستات اشتباهه اتفاقا شوهرت دوست داره ک حساسه روت من یه دفعه تو اینستاگ ...

کلا اون برنامه و حذف کردم ک ن دوستام دلخور شن ن نامزدم میخوام چن روز نداشته باشم اون برنامه و اگ لازم داشتم نصب کنم