2777
2789
عنوان

تغییر رشته

1169 بازدید | 20 پست

خانوما امتحان تغییر رشته از تجربی به هنرستان سخته؟؟؟

کیا تاحالا تو طول تحصیلشون تغییر رشته دادن و چطوری بوده؟ سخت بوده؟

سختی کشیدم که سخت ترینم...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میخوای این اشتباه بزرگو مرتکب بشی؟

اصلا اشتباه نیست من خودم انجام دادم امسانی بودم یکسال به سختییی زیاد تموم کردم و رفتم علاقه اصلیم کامپیوتر ادم هرچی علاقه داره

دنبالش بره تهش یچیزی میشه

چطور؟آخه خیلی سخته تجربی خانوادم گفتن برو تجربی و میخام ببینم تغییر رشته سخته یا نه؟

آخه رشته های هنرستانو بدون مدرسه هم میشه یاد گرفت 

به فکر آینده درسیت باش بری یه رشته خوب 

هنرستان میخوای مثلا بری چه رشته ای 

حسبی الله ❤
شایدم عزیزم تو درست بگی من ۳۰ سالمه تفکرم قدیمیه😂

چون واقعا الان علاقه دارم به درسم و میخونم ولی وقتی علاقه نداری تهش ول میکنه و میری واقعا همینه اونم تجربی که واقعا سخته و بدون علاقه واقعا... 

آخه رشته های هنرستانو بدون مدرسه هم میشه یاد گرفت به فکر آینده درسیت باش بری یه رشته خوب هنرستان میخ ...

درست میگی حتی یجا مشاوره شدم همین حرفیکه شما فرمودین رو زد اما واقعا رشته تجربی سخته واسم و خیلی ضعیف شدم مدرسم غیر انتفاعی هس هرچی یه مشت درس خون اونجاس منم نا امید شدم بدجور میگم اگه هنرستان بودم همچی رو ۲۰ بودم..

اصلا اشتباه نیست من خودم انجام دادم امسانی بودم یکسال به سختییی زیاد تموم کردم و رفتم علاقه اصلیم کا ...

بعد امتحان تغییر رشته سخت بود یا نه؟؟

شما میخواید به چه رشته ای تغییر رشته بدید عزیز؟

خوبه اتفاقا دهم هستی راحت تر میتونید بهتر تغییر رشته بدید با هنرستانی که میخواید برید صحبت کنید ببینید ظرفیت دارن ندارن چجوریه بعد اگر تغییر دادین بچه ها جلوتر هستن به هرحال باید خودتونو بهشون برسونید و کتاب هاتون دیرتر میاد که اونم باید پیگیری کنید من یسال دهم خوندم بعد سه ماه تابستون برا تغییر رشته خوندم که برم یازه کامپیوتر دوباره نرم دهم ولی واقعا شما اگه میتونی زود تغییر رشته بدی خیلی بهتره 

بعد امتحان تغییر رشته سخت بود یا نه؟؟

اگه شما الان تغییر رشته بدی امتحان نداره اگه دهم رو کامل بخونی بعد بخوای بری یازدهم هنرستان دوباره دهم نخونی باید امتحان بدی درسهای سال قبل اونارو نه سختی نبود نمونه سوال بهم دادن

درست میگی حتی یجا مشاوره شدم همین حرفیکه شما فرمودین رو زد اما واقعا رشته تجربی سخته واسم و خیلی ضعی ...

عزیزم چرا ۲۰ شدن شده ملاکت ، بیس نشو ۱۶ شو اتفاقی نمیفته 

فقط سعی کن واسه کنکورت یه رشته آبرومندانه بری دوسه سال سخت تلاش کن یه عمر تو رفاه باش

حسبی الله ❤