2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه بگین چیا رو با حنا قاطی کردین؟

من فقط حنارو به اندازه موهام با ابجوش ترکیب کردم.زدم به سرم.

دلم میخواست هم رنگ بگیره هم تفویت بشه.

ولی اگه نمیخوایی رنگ بگیره.حنا و سدر رو به یه اندازه با ابحوش ترکیب کن.ّ

نیم ساعت الی 45دقیقه بزار رو سرت بمونه

من چند ماه پیش با خواهرزاده م صحبت میکردم  گفتم : فندوق ؟؟ تو چطوری موهات اییینقدر زود بلند شد ...

از شونه کردن موهام بدم میاد.چون همیشه کوتاه بوده.

ولی از وقتی ازدواج کردم.مجبور شدم بلندشون کنم😒

بعد حمام هنر میکنم یه دور شونه میکنم.میره تا حمام بعدی😴

من فقط حنارو به اندازه موهام با ابجوش ترکیب کردم.زدم به سرم. دلم میخواست هم رنگ بگیره هم تفویت بشه. ...

ممنون عزیزم

اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!

الان تاپیک زده بودم.قرص اکوفان بخور.روغن اورگان بزن بهش یا روغن نارگیل...بعد از حمام به ساقه هاش البته قبل خشک کردنش یکم نم باشه موت

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
الان تاپیک زده بودم.قرص اکوفان بخور.روغن اورگان بزن بهش یا روغن نارگیل...بعد از حمام به ساقه هاش الب ...

آره اینا رو هم شنیدم،همشون خوبه به شرطی که وسط کار بیخیالش نشی و مداوم انجام بدی

آره اینا رو هم شنیدم،همشون خوبه به شرطی که وسط کار بیخیالش نشی و مداوم انجام بدی

خب ادامه بده.هههه منم ارادم ضعیفه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
منم هیچی رو تا آخرش ادامه نمیدم😕

چقدر بده واقعا دلم میخواد اینجوری نباشم.کلا یه مدت میافتم به فکر پوستم کلی هزینه میکنم کلی دغدغه یهویی بی خیال میشم دوباره یه مدت با موهامم..یه مدت ژله  میخورم ورزش میکنم.ولی ادامه دادن نداریم