2821
2789
عنوان

خیانت همسرم

628 بازدید | 44 پست

پیاماشون رو دیدم باورم نمیشه عکس پروفايلش رو دیدم چطور این رو بمن ترجیح داده...

ماجراش این بود ک با ی دختر ک معتاد بوده. معتاد یک مواد جدید اسمش یادم رفته. و پولی بوده. رابطه جنسي داشته.

این دختر برا بار دوم زنگ میزنه میگه دوباره میای. همسرم قبول میکنه از خدا خواسته. دختره میگه زنت رو بپیچون بیا. چقدر شما مردا ترسویین و این حرفا.

ک برا بار دوم مشکلی پیش میاد نمیره و من متوجه شدم...

همسرم پشیمون هست بخشیدم بخاطر دخترم. اما هنوز مشکل داریم... گاهی میگم اگر من این کارو کرده بودم چکار میکردی میگه نمیبخشیدم. زن با مردددد فرق داره.

حق طلاق بهم نمیده میگه جدا میشی اعتماد ندارم..

خودش میگه خسته شدم از بس به روم آوردی به خدا قسم خریت کردم و تموم شد و...

شما بگین چکار کنم درسته....قلبم ناارومه

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من شوهرم معتاد شد کل زندگی مون رابه باد داد.من همش میگفتم کاش بایه زن بود ولی چنین نکرده بود.حالا فکرش رابکنید درد من چقدر بزرگ بوده که چنین فکری کردم.خدا به همه زنهای مظلوم و ابرودار  کمک کند

یا بمون ببخش فراموش کن و دوباره یادآوری نکن گذشته رو یا جداشو

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

واقعا درک نمیکنم چطور میگین ببخش و به روش نیازگر مگر اعتمادی که از بین رفته دوباره برمیگیرده که دیگه به روش نیاره تا آخرین لحظه اون زندگی با کوچیک ترین مشکل همش خیانتش جلو چشمشه چطور ببخشه آخه واقعا نمی‌فهمم 💔💔

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری تجربه ای در این مورد ندارم و نمیتونم بهت چیزی بگم که خدایی نکرده کار بدتر بشه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز