2821
2789
عنوان

چای ماسالا

46 بازدید | 3 پست

دوستان تابحال میل کردین؟ گرماش خیلی اذیتتون نمیکنه، امروز شوهرم یه بسته خرید دم کردم خوردم، من طبعم سرده خوردم با اینکه نسبتا تند بود اما حالم بهتر شد، برای اونایی که طبعشون گرمه تجربه ای دارید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مگه پودر نیست؟

ما پودرشو میریزیم داخل آبجوش، یه نعلبکی میذاریم روی لیوان و بعدش میخوریم

مگه اینجوری نیست؟😐

کاربر ftabbbbbbbb زن نماست😒🤬بله من با نیما دعوام شد و اکانت زن نماشو بعد از یه سال لو دادم، نیما اذیتم کردی، اذیتت میکنم😊mmm2026 درخواست نده دیگه، سرویس کردی😐🩴متوجه شدم شناساییم کردی😉کاش نجاتم بدی🥺کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو میپویم، بگو کجایی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنم❤️مذهبی نیستم و دلم پاک نیست، قضیه قرآن فرق داره🙂شاید تو دنیای دیگه آزاد بشم۱۴۰۴/۸/۱۰🙂تو آزادم کردی۱۴۰۴/۱۰/۱۱🙂سختترین کار دنیا، تغییردادن عقاید یک آدمه🙂سهم ما از این دنیا رشده، نه رنج و ظلم🌱روز قیامت آدما از عدالت بیش از اندازه خدا، شکایت میکنن🙃کاربرای زن نما: ggggggooooommmmsh . هامونیم . missnazi1990 . rogi14 . negzh