2777
2789
عنوان

عدم توجه نامزد

1379 بازدید | 101 پست

خانوما کسی که حدود یک ماه نامزدی کرده (صیغه) بنظرتون توجه پسر باید در چه حد باشه شما صیغه بودید براتون چکار می‌کردند ؟

من حس میکنم این نسبت به من کاملا بی توجه هست اصلا دوستم نداره حس میکنم با من یه جور سردی برخورد میکنه بهشم میگم تو فک میکنم منو دوست نداری منو نمیخوای بهم میگه که نه تو اشتباه میکنی اینجوری نیست 

بنظرتون من چکار کنم 🥺

اعصابم خورد شده بخاطر این موضوع 

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا اصلا خونمون نمیاد بهم اصلا زنگ نمیزنه فقط پیام میده یا میاد خونمون اصلا داخل نمیاد بیرون وایمیسته 

هیچی هم برام تا الان نخرید فقط تعارف میکنه میگه چی،ی میخوای برات بخرم خیلی نسبت بهم بی تفاوته🤕

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃
مثلا اصلا خونمون نمیاد بهم اصلا زنگ نمیزنه فقط پیام میده یا میاد خونمون اصلا داخل نمیاد بیرون وایمیس ...

اصلا بهش نگو دوستم نداری 

اعتماد به نفس داشته باشه 

خودتو دوست داشته باش

چطوری رنگی مینویسی؟

ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن 

ن این نون رنگی هارو کپی کن . بعد خواستی چیزی بنویسی دستت رو نگه دار و بزن رو الصاق بعد دیگ رنگی میشه

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بخدا از بس عصری گریه کردم خستم شد حس نمیکنم باید بهم بزنم نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم