2777
2789
عنوان

دلم گرفته خستم

84 بازدید | 10 پست

من خیلی دختر احمقیم هیچ حرفی برا گفتن ندارم . بلد نیستم با آدما ارتباط بگیرم . تو دانشگاه هیچ کس حسابم نیمکنه . همش تو دنیای خودمم. نمیتونم بد اخلاق باشم . همش مهربونم. هرکی هر چی دلش بخواد بهم میگه

خیر سرم با هزار تا مکافات پزشکی قبول شدم . کاش خدا من از این زندگی خلاص کنه. من آدم بدرد نخوریم وقتی حتی نمیتونم از خودم دفاع کنم. خسته شدم از این زندگی دیگه نمیتونم ادامه بدم. کاش منم دختر قوی بودم . خوشگلم هستم ولی هیچی نیستم هیچی. من ی آدم منزوی ام . ی آدم خسته که هیچکس درکش نمیکنه. از وقتی اومدم دانشگاه دارم دیوونه میشم. حس میکنم آدم احمقم.  حس میکنم خیلی بد به نظر میرسم. درسم نمیخونم . کاش از اولم به دنیا نمی اومدم کاش زندگی یکم با من خوب رفتار می‌کرد. چرا از بچگی فقط نادیده گرفته میشم؟

چند وقت پیش زنداییم بهم گفت وقتی بچه بودی ازت خوشم نمیومد دوست نداشتم ببینمت 

مگه من چمه چرا واقعا چرا

کاش به دنیا نمیومدم کاش اینقد تو زندگیم مسئولیت نداشتم😭😭😭😭😭

خدایا من خیلی خستم خیلیییییی . کاش چشامو ببندم و باز کنم و ببینم که کابوس زندگی تموم شده 

بانویی از لرستان دانشجوی کردستان

چ زندایی بیشعوری😐

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی خستم کاش همه چی تموم شه😭

منم هر روز اینو میگم 

کاش واقعا تموم شه دیگ 

هیچ توانی نمونده 

به زندگیم که نگاه میکنم می‌بینم کتابا، خیابونا، سریالا ، موزیکا نجاتم دادن. آدم ها ؟ نه هیچ ‌‌‌‌‌وقت.  
منم هر روز اینو میگم کاش واقعا تموم شه دیگ هیچ توانی نمونده

هر چی توان داشتمو برای کنکور گذاشتم از اینجا به بعدشو نمیتونم دیگه😭😭😭 من نمیخوام دیگه زندگیو 

هر چی توان داشتمو برای کنکور گذاشتم از اینجا به بعدشو نمیتونم دیگه😭😭😭 من نمیخوام دیگه زندگیو

عزیزم بنظرم همین الان از سایت خارج شو گوشیو هم بزار کنار 

چشاتو ببند و یکم ریلکس کن 

هر چی میخوای ناراحت باش به فکر فرو برو اصن بشین گریه کن 

به خودت فرصت بده یکم 

امیدوارم حالت بهتر شه 🫂❤️

به زندگیم که نگاه میکنم می‌بینم کتابا، خیابونا، سریالا ، موزیکا نجاتم دادن. آدم ها ؟ نه هیچ ‌‌‌‌‌وقت.  
عزیزم بنظرم همین الان از سایت خارج شو گوشیو هم بزار کنار چشاتو ببند و یکم ریلکس کن هر چی میخوای نارا ...

مرسی از مهربونیت عزیزم🥹❤️