فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
من دوران مجردی حتا هزارتومن از پول زحمت کشیده بابام خرج پسر نکردم ولی خب میگی خوبه خرج زیاد میکنه اوکیه
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
مال من هم سفیده هم مشکی😂بنظرم بادز های سامسونگ انتخاب خیلی خوبین.چون یه ویژگی داره که اگه فعالش کنی همون اندازه که بادز تو گوشت نیست صدای اطراف رو میشنوی.من بادز ۲ خریدم و خیلی خیلی راضیم
جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم;)