2777
2789
عنوان

ترس وحشتناک

85 بازدید | 11 پست

قلبم داره وایمیسته الان چند وقته اینطوریم...میترسم دور ار جونشون از دستشون بدم آنقدر تپش قلب میگیرم ک حد نداره صبحا حتما میام خونه پدر مادرم و مدام نگاشون میکنم تو چشمام پر از اشک میشه میرم تو اتاق خودمو خالی میکنم میترسم یه مریضی بگیرن دور از جونشون همش ذهنم ب مرگ مریضی بد میره اگ بهشون زنگ بزنم جواب ندن ذهنم میره ک تصادف کردن یا اتفاقی افتاده از زندگی افتادم با وجود اینکه دارو میخورم اما اثری ندارن چیکار کنم میخام ببینم علائم بیماریه یا اینکه حس ششم داره بهم میگ قراره اتفاقی بیفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آروم باش  انشاءالله  همیشه سایشون بالاسرت باشه اینجوری فقط خودتو عذاب میدی دختر وسواس گرفتی 

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

گاهی وقت ها مثلا دستمون زخم میشه و بعد از مدتی خودش کاملا خوب میشه....یعنی بدون اینکه ما کاری کنیم دوباره خیلی قشنگ و درست به حالت قبلش برمیگرده......با خودمون فکر کنیم و نگاه کنیم که این چه نیرویی هست که بدون اینکه ما کاری کنیم خودش خود به خودی همه چیزو درست میکنه.....

این کیه که همه چیزو در این دنیا و عالَم خیلی زیبا و با هدف و درست جلو میبره بدون اینکه نقصی داشته باشه...فقط کافیه بدون اینکه به چیزی فکر کنید توجه خودتون رو ببرید سمت نَفس کشیدنتون....چه کسی به شما یادآوری می‌کنه تا نفس بکشید؟چه کسی تپیدن قلبتون رو یادآوری می‌کنه بدون اینکه شما کاری کنید؟ چیزی درون شما و خانوادتون هست که مراقب همه چیز هست ...خیالتون راحت....نگران نباشید

فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا ۖ

تو تَحت نظر و مراقبت کاملِ ما هستی...

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

آروم باش انشاءالله همیشه سایشون بالاسرت باشه اینجوری فقط خودتو عذاب میدی دختر وسواس گرفتی

ممنون عزیزم بله وسواس دارم و دارو میخورم اما دریغ از بهتر شدن نمیدونم چیکار کنم

ممنون عزیزم بله وسواس دارم و دارو میخورم اما دریغ از بهتر شدن نمیدونم چیکار کنم

عزیزم  ببین این چرخه زندگی ماست یه روزی ب دنیا میایم و یه روزی هم از دنیا میریم هیچکدوممون موندی نیس  درسته از دست دادن عزیزانمون  خیلی بده و غیر قابل تحمل الهی همه ی عزیزامون  همیشه سالم باشن و بدور از درد و غم ولی دلیل نمیشه هر روز غصه اینو بخوریم منفی فکر کنیم  فقط و فقط باعث میشه همش غمگین و افسرده باشیم   بسپار ب خدا  و سعی کن این افکار رو دور بریزی سرگرم شو باشگاهی و موسیقی و گردشی و کلا هرچی ک باعث بشه فکرت سمت این چیزا نره  رو انجام بده انشاءالله  ک حالت خوب بشه 

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

عزیزم ببین این چرخه زندگی ماست یه روزی ب دنیا میایم و یه روزی هم از دنیا میریم هیچکدوممون موندی نیس ...

مممنونم عزیزم خدا ب همه سلامتی بده و همچنین شما 

من الان چند سالیه ک درگیر افسردگی ام 

تموم زندگیمو مختل کرده از طرفی نمیزاره هیچ جوره زندگی کنم دست خودم نیس ولی همه مریضیه گرفتم و واقعا از خدامه زودتر از همه برم ولی این غم داره آبم میکنه 

صبح زود میام خونه پدرم و تا عروب خونشونم و بعد ک میرم فقط گریه میکنم شبا گریه میکنم درمونده ام واقعا 

مممنونم عزیزم خدا ب همه سلامتی بده و همچنین شما من الان چند سالیه ک درگیر افسردگی ام تموم زندگیمو مخ ...

هیچکس نمیتونه کمکت کنه جز خودت اینو بدون  فقط و فقط خودت میتونی تلاش کنی درمان بشی  انقد ب خودت تلقین نکن ک مریضی خوب نمیشی اینا بدتر روحیتو خراب میکنه