2777
2789

فکر میکردم ده تومن ماهانه حقوق میگیره اینقدر واسش دلسوزی میکردم از شکمم میزدم شب و‌روز کاری میکردم که فشار مالی نکشه بخاطر کرایه همه جا پیاده میرفتم و ...

دیروز فهمیده ام ماهی سی تومن درآمد داشته

بهم هم اصلا خرجی نمیده یه قرون ازش درنمیاد فقط پول شکممو میده

اعتمادمو کلا بهش از دست داده ام برای روزایی میسوزم که روز تولدم حداقل یه‌جوراب نخرید

اصلا هم خرجی نمیده تا انتقاممو بگیرم

به غیر از طلاق چیکار کنم

وا اینهمه پولوپس چیکارمیکرده هرماه؟واقعانمیشه بااین دروغ کناراومد،بگواونهمه پول کجاست؟

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بجز مشاوره چیزی به ذهنم نمیرسه اونم فکر نکنم بتونه کمکی بکنه

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

نمیشه که پیامک میاد

باشه پیام بیاد یا باید تلافی این مدت رو بکنی یا تا اخر عمر همونی باشی که تا الان بودی

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

ما هم تا پارسال فک میکردیم بابام ماهی۳ تومن حقوق میگرفت الان فهمیدیم ماهی چهل تومن میگیره قبلا هیچی خرج نمیکرد فقط با اون ۳ تومن مرغ و گوشت میگرفت الان مجبورش کزدیم کل حقوقشو میده ب مامانم

حتما مجبورش کن بجز مخارج خورد و خوراک پنج میلیون اضافه برای پس انداز شخصیت هر ماه بحسابت بزنه

خیلی مردای ایرانی عادت کردن که این پول فقط حق خودشونه باید درست تربیت بشن 😁

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋