2777
2789
عنوان

((دروغ))

126 بازدید | 3 پست

خیلی سخته بعد بعد۳سال تازه بفهمی دوستاشتنش دروغ  ولی بازم بهت بگه دوست دارم!خیلی سخته،وقتی میخوایی طعم واقعی مرگ رو بچشی ولی صبح که چشاتو باز میکنی می بینی نمردی!یه روز دیگه رو با خاطراتش شروع کنی اون دیگه پیشت نیست ولی انگار که هرلحظه کنارته ولی تو پیش اون بودی ولی هیچوقت ندیدت،یه جمله بگه تاتورو به گریه بندازه اما تو اونو بخندونی ولی اون یکی دیگرو بخندونه!!!خیلی سخته بگه دوست دارم اما نمیخوادت.میگن باید باخاطراتش زندگی کنی ولی تا کی خوابشو ببینی.میگن ناامید نشو اخه درد ناامیدی رو بخشیدن چون ناامیدو گریه وتنهایی تنها هدیه است که اون به تو داده ولی تو تموم زندگیتو بهش دادی.....خیلی سخته که بهش دل ببندی ولی اون دلتو بشکنه.تو میتونستی این کارو بکنی ولی نکردی،چون دوستش داشتی!خیلی سخته که تو بزرگترین ارزوت مرگ باشه ولی با یار تازه رسیدش بره راحت زندگی کنه!بعد کل ثروتت که عشقت بودبا کاخ ارزوهات یکجا خراب کنه،خیلی سخته مردم فکرکنندکه دیوانه ایی امانتونی درد دلتو به کسی بگی!!!خیلی سخته که ارزوت کسی باشه که ازاین و اون بشنوی هیچ اهمیتی واسش نداری حالا دیگه ارزوی نبودنت رو میکنه.خیلی سخته که بعد چندسال ببینیش اشک توچشمات حلقه بزنه اما بدون اشکاتفقط واسه خودت مهمه نه اون!خیلی سخته بدونی یه عمر چشمت به دربوده.دیگه عشق اون یکی دیگس!اصلا تو براش مهم نیستی اصلا رسم زمونه اینه توچشم میزاری و من قایم میشم اما تو یکی دیگه رو پیدا میکنی و من تنهامیشم خدایا همه این کارو توکردی شاید میخواستی به جز تو کسی رو دوست نداشته باشم،پش کمکم کن!!!!!!!!

عشق بزرگترین دروغ دنیاست!

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

عزیزم درکت میکنم بار ها سرم اومد عمق تنهایی و دوست نداشتن با اعماق قلبم حس کردم خدا صبرت بده

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

عزیزم درکت میکنم بار ها سرم اومد عمق تنهایی و دوست نداشتن با اعماق قلبم حس کردم خدا صبرت بده

دارم عذاب میکشم

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.