2777
2789
عنوان

درونگرایی

97 بازدید | 13 پست

سلام

من درونگرا ام و تقریبا اکثر مواقع حرفی برای گفتن ندارم. توی جمع های دوستانه هم نمیدونم چی بگم اصلا . بجز خواهرم که خیلی باهاش صمیمی ام تقریبا با بقیه اینطورم

به نظرتون به عنوان دختری که توی دانشگاه زیاد حرفی نمیزنه و دوستی نداره چطور دیده میشم. خودم این چند وقته حس خیلی بدی پیدا کردم . با سکوت مشکلی ندارم تا بقیه باهام حرف نزنن من حرفی نمیزنم . به نظرتون به عنوان ی دختر تنها چطور دیده میشم تو کلاس؟

خیلی وجهه بدی داره؟

بانویی از لرستان دانشجوی کردستان

منم درونگرا بودم و هستم، همه میومدن سمتم دوست داشتن ارتباط بگیرن ولی نمیتونستم فکر میکردن خودمو گرفتم🥺 فقط با یه نفر صمیمی شدم اونم اینقدر گیر داد تا باهاش اوکی شدم 

منم درونگرا بودم و هستم، همه میومدن سمتم دوست داشتن ارتباط بگیرن ولی نمیتونستم فکر میکردن خودمو گرفت ...

من احساس میکنم اگر بخوام برم با یکی دوست بشم ارزشم میاد پایین😑

همش مراقبم کار اشتباه نکنم. از دانشگاه که میام خونه حالم بد میشه . همش به خودم میگم فلان جا نباید فلان کار رو می‌کردی یا فلان حرف رو میزدی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر بخوام سعی کنم عوض شم شخصیتم خیلی بد به نظر میرسه

نه عوص نکن،اتفاقا درونگرا بودن یه هاله محافظ امنیت دورت میکشه این نظر منه،تو راحت نمیتونی با همه ارتباط بگیری،پس کمتر اسیب میبینی،حتی اگه دیگران از شخصیتت  خوششون نیاد،برات مهم نباشه 

درونگرای واقعی باتنهابودنش مشکلی نداره واون ویژگی خاص خودش میدونه

حس میکنم تو دانشگاه یکم بده

آخه اونایی که اکیپ دارن همه جا با همن تو گروه پشت هم در میان ولی من مثلا سوالی هم تو گروه کلاسمون بپرسم فقط پسرا جوابمو میدن دخترا اصن باهام خوب نیستن

نه عوص نکن،اتفاقا درونگرا بودن یه هاله محافظ امنیت دورت میکشه این نظر منه،تو راحت نمیتونی با همه ارت ...

خسته شدم از وقتی رفتم دانشگاه

از طرفی واقعا حوصله هیچ دوستی رو هم ندارم . احساس میکنم بقیه حسابم نمیکنن🥲