2777
2789
عنوان

دخترمو کتک زدم

396 بازدید | 14 پست

عذاب وجدان گرفتم توروخدا سرزنشم نکنین کلاس اولی هست نشانه هارو یاد نمیگیره اصلا یادگیریش خیلی ضعیفه معلمش همش میگه تمرین کن روزی ۱۰بار با آرامش براش توضیح میدم نمیفهمه اشتباه مینویسه باردارم بخدا حال روحیم خوب نیس معلم هم درک نداره املا داشتن معلمش تو دفتر نوشت که اصلا نتونست کلمه ای بنویسه تمیرین شه نشانه ها رو هنوز یاد نگرفته خونه اومد باهاش تمرین کردم باز اشتباه بدتر ازقبل دست خودم نبود یهو زدم بدم زدم جوری که بدنش کبود شد و چنگ خورده هست مشخصه کتک خورده شوهرمم خیلی حساسه نمی‌دونم چکارکنم منم الان زیر شکمم گرفته درد دارم خسته شدم چکارکنم

ضعیف نیست عزیزم قلقشو پیدا نکردین هنوز

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ماشالا بهت چی بت بگیم مشاور برا چی گذاشتن دستت درد نکنه دیگه رسما گند زدی رفت یه عمر

فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط میتونم بگم ولش کن تا خودش ب خودش بیاد 

نمره اول کلاس ما کسیه ک با پول و پارتی ب هزار زور و زحمت اومد رشته انسانی ینی در این حد نمیخوند

و الان پیشرفت کرده

منم همیشه دبستان و راهنمایی بیست بودم دبیرستان افت کردم 

اگه کسی هستی که منبع خبریت بی بی سی و اینترنشناله و منتظر نجات از طرف ترامپ و پهلوی هستی با من وارد بحث نشو🤡

منم کلاس اول بودم مامانم واسه خط و این چیزا خیلی بهم گیر میداد نباید انقدر سخت بگیری هم خودتو هم بچه رو اذیت میکنی یکم آزادش بذار نه اینکه هیچی ننویسه ولی با آرامش باهاش صحبت کن 

♥️خدایاشکرت♥️

اخی هم برا خودت ناراحت شدم هم برا بچه.خدا لعنت کنه این سیستم اموزشی که همش رو دوش والدینه ولی نگاه کن من خاطره بدی از اول دبستانم دارم  پدرم چند بار به خاطر یاد نگرفتن کتکم زد همونم باعث شد از درس زده بشم الان که چهل سالمه تو ذهنم موندگاره کتک خوردن خیلی بده باعث میشه از درس زده بشه بچه میدونی دیگه هر موقع بخای بهش درس بدی یه لرز عجیبی میوفته داخل بدن بچت دقیقا من از درس یاد دادن وحشت داشتم بدتر یاد نمیگرفتم دیدی یاد نمیگیره کتابو ببند بزار برا یساعت دیگه که انرژی داشته باشی حالام از دلش در بیار گناه داره بچه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

اخ اخ از مادر نا آگاه 

یه مشاور میگفت مادر بیسواد بعضی وقتا خیلی بهتر از مادر باسواده 

چه خبره 

اون هنوز خیلی کوچیکه از دنیای رنگی رنگی کودکانه بازی خوراکی  

آوردی گذاشتیش پای درس مشق امتحان 

دستت درد نکنه بچه اتو کاملا زده کردی 

آروم باش همه بچه ها مثل هم نیستن 

بعضیا طول میکشه یاد بگیرن 

ذهن بچه آشفته اس بهش استرس نده 

اعتماد به نفشو بالا ببر 

الان برو از دلش در بیار 

بهش محبت کن 

تو به بچه ات توجه محبت نکنی بزرگ‌تر شه محتاج غریبه میشه 

اخ از اون روز که دیگه سرجنگ داره باهات عقده های کودکیشو سرت خالی میکنه

دختر من خیلی خنگه معلم املا گفت یدونه هم نتونست بنویسه حرص میخورم

خنگ نیست! چرا برچسب میزنی به بچه ات؟ حالا که انقد بی اعصابی چند وقت دیگه که یه نی نی ام بهتون اضاف شد و خواب شبم بهت حروم کرد میخوای چیکار کنی؟ 

بنظر من بچه شما از عمد این کارا رو میکنه، چون شما بارداری میدونه یه عضو جدید قراره بیاد فکر میکنه شما دیگه دوسش ندارید بهش توجه نمیکنید برا همین این کارا رو میکنه که به چشمتون بیاد

بنظرم یه هفته بزارش به حال خودش، اگه ننوشت اگه بد نوشت اصلا عصبانیت نشون نده بگو هر جور دوست داری، بهش توجه کن باهاش وقت بگذرون با هم برید پارک و پیاده روی، نقاشی کنید کیک بپزید، بهش نشون بده که همیشه دوسش داری اون وقت ببین چطور میاد تو راه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
دختر من خیلی خنگه معلم املا گفت یدونه هم نتونست بنویسه حرص میخورم

میفهمم چی میگی منم دیشب گریه کردم 

اذیت می‌کنه تو کلاس نمیشینه مدیر گفت تو خونه یادش بده هفته ای دوروز بیار مشق ببینم 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..