2777
2789
عنوان

گرفتگی صدا بعد از جراحی تیروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 59 پست
عزیزم من جواب پاتولوژی سالم بود نصف تیروئید و برداشتن الان چها روزه عمل کردم رفتم بیمارستان خصوصی ش ...

وای چقدر زیاد گرفته دکترت 

دکتر من ۱۲ ملیون دست مزد گرفت

وای چقدر زیاد گرفته دکترت دکتر من ۱۲ ملیون دست مزد گرفت

دکتر شما خوب بود دیگه این بابت  یه عمل کیسه صفرا هم 800 دلار میگرفت یعنی پایین تر از 600 نمیشد انگار تو امریکا زندگی میکنیم

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پنجشنبه با دکتر کلاهدوزان عمل دارم ۲ سانته پاپیلاری. کامل برمی‌داره. دارم از استرس میمیرم. روزی چ ...

اصلااا نگران نباش قشنگمم دکتر کلاهدوزان عالیه منم خیلی استرس داشتم تو بیمارستان کادر اتاق عمل بهم گفتن استرس نداشته باش دکتر چشماشو میبنده تیرویید درمیاره  

دکتر ریسک نمیکنه کامل برمیداره که خدایی نکرده نخواد در اینده برگرده

مال من زیر یک سانت بود کامل برداشت دیگه ید درمانی هم ننوشتن برام

روزی ۲ تا قرص

مرسی گل من خیلی حالمو خوب کردی. الان حالت خوبه؟ مشکلی نداری؟

خداروشکر عزیزم

خداروشکر عالیم هیچ مشکلی که بخواد مربوط به تیروییدم بشه ندارم بیشتر وقتا اصلا یادم میره عمل کردم 😂

خداروشکر عزیزمخداروشکر عالیم هیچ مشکلی که بخواد مربوط به تیروییدم بشه ندارم بیشتر وقتا اصلا یادم میر ...

من الان دو هفته از عملم میگذره احساس سفتی رو بخیه هام دادم انگار یه چیزی تو گلوم گیر کرده یه همچین حس هایی. اینا خوب میشه؟

من الان دو هفته از عملم میگذره احساس سفتی رو بخیه هام دادم انگار یه چیزی تو گلوم گیر کرده یه همچین ح ...

اره عزیزم منم تا چند وقت همین جوری بودم هرچی بگذره حالت بهتر میشه

اره عزیزم منم تا چند وقت همین جوری بودم هرچی بگذره حالت بهتر میشه

عزیز من ۲۳ اسفند عمل کردم. ده روز بعدش خودم رفتم آزمایشگاه آزمایش آنتی تیروگلوبولین دادم که خیلی بالا بود. بالای ۴۰۰۰. دکتر بهم گفت زود رفتی باید ۶ هفته از آزمایشت بگذره. جواب پاتولوژی هم ۱/۵ سانت بدون درگیری لنف نود اومد پزشکی هسته ای گفت اصلا ید نمیخواد بگیری. حالا از جواب ازمایش استرس گرفتم. شما کی رفتی تیروگلوبولین و آنتی تیروگلوبولین و اینا رو چک کردی؟

ببخشید دوستان ..تیروئیدتون پرکار بود یا کم کار ؟؟؟

خودتون گفتین عمل کنه یا دکترتون 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

عزیز من ۲۳ اسفند عمل کردم. ده روز بعدش خودم رفتم آزمایشگاه آزمایش آنتی تیروگلوبولین دادم که خیلی بال ...

گلم دکتر برای من این ازمایش رو ننوشت فقط فوسفر و کلسیم و ویتامین دی و هورمون پاراتیروئید را نوشت