سلام دوستان خوب هستید من ۱ماهه که تیروییدم را جراحی کردم و صدام خیلی خیلی ضعیفه جوری که اتاق باید ساکت باشه تا کسی بتونه صدام را بشنوه به دکترم گفتم میگه اشکالی نداره برمیگرده اما خیلی میترسم برنگردهه واقعا تحملش هم سخته کسی خدایی نکرده تجربه مشابه نداره چیکار کنم که زودتر برگرده 🥲😓
سلاام گلم ایشالله بلات دوره اره خداروشکر الان دو روزه صدام برگشتهه اینقدر ذوق کردم انگار از اول صدا ...
خدا خیرت بده عزیزم منم 11روزه عمل کردم از دو روز پیش بهترم ولی با صدای تن بالا و بلند نمیتونم حرف بزنم انگار صدام بالاتر نمیاد خیلی نگران بودم پیامتو ک دیدم حالم خوب شد ممنونتم😍🌹🌹
خدایا کمک کن زودتر ب خواسته قلبیم برسم انشالا همه به خواسته هاشون برسن🤲🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزمم خوبیبه سلامتی قشنگم ایشالله عملت خیلی راحت و خوب باشهمن ۲۲ سالمه که عمل کردم بستگی به دک ...
سلام گلم خوبی من هم قراره عمل کنم کل تیروئید باید در بیاد بخاطر همین چندتا سوال داشتم چند روز باید بستری باشم بچه کوچیک دارم؟!🤕🤕🤕و اینکه بعد عمل میشه پا شد یا نه یکم از درد داره یانه میشه توضیح بدی نگرانم
دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
سلام گلم خوبی من هم قراره عمل کنم کل تیروئید باید در بیاد بخاطر همین چندتا سوال داشتم چند روز باید ...
سلام قشنگم شرمنده پیامت را دیر جواب دادم
اصلا نگران نباش هیچ دردی نداره یک شب بستری داره بعد هم مرخص میشی یه تو خم و راست کردن گردن مشکل هست اما درد بخصوصی نداره فقط بلع کمی سخت میشه ایشالله عمل راحت داری هرچه سریع تر خوب میشی