2777
2789
عنوان

ابله مرغون

72 بازدید | 8 پست

سلام من دیروز رفتم دکترخوب شدم تاحدودی تبمم رفت حتی ،یکم کمرم درد میکنه فقط و پهلوهام و شکمم 

یکم پیش استامینوفن خوردم😳الان یهو صورتم و سرم داغ داغ شده دارم اتیش میگیرم دلیلش چیه چ کنم😭

دکترگفت تواین سن خیلی سخته ابله

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

قرص آسیکلوویر بخر حتماااا خیلیی خوبه خیلیی

من سه روزه با این خوب شدم

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
قرص آسیکلوویر بخر حتماااا خیلیی خوبه خیلییمن سه روزه با این خوب شدم

ازهمون روز ک یدونه زدم خوردم و ادامه دارم میدم تا۵روزمیگن بایدبخوری

ولی الان چرایهو داغ شدم اتیش صورتمو سرم و دستام

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازهمون روز ک یدونه زدم خوردم و ادامه دارم میدم تا۵روزمیگن بایدبخوریولی الان چرایهو داغ شدم اتیش صورت ...

طبیعیه عزیزم نگران نباش 

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
طبیعیه عزیزم نگران نباش

😫اخه خوب بودم قرص استامینوفن خوردم یهو شروع کردم ب داغ شدن خیلی الان اذیتم

وای ما یکماه با این مریضی درگیر بودیم خاکشیر بخور دوش آب ولرم بگیر 

پماد کالامین بزن 

خاکشیر دود کنید 

کاهو و گوجه و خیار زیاد بخور 

در حال پیدا کردن تیکه های خودمم

وای ما یکماه با این مریضی درگیر بودیم خاکشیر بخور دوش آب ولرم بگیر پماد کالامین بزن خاکشیر دود کنید ...

من همینجوریش طبم سرد شدید😭همینارم دارم میخورم خدامیدونه چی قراره بشه

ماهم همه گرفتیم خیلی بده داغونم☹️

😫اخه خوب بودم قرص استامینوفن خوردم یهو شروع کردم ب داغ شدن خیلی الان اذیتم

فک نکنم از قرص باشه یهویی ادم تبش میره بالا

فک نکنم از قرص باشه یهویی ادم تبش میره بالا

نمیدونم😫یحالی شدم خیلی اذیتم 

این چ بیماری مسخرع ایه اخه