2777
2789
عنوان

متفورمین500

43 بازدید | 5 پست

من ورزش میکنم و رژیم غذایی رو هم تقریبا رعایت میکنم اما چندکیلو اضافه وزن دارم دکتربرای تنبلی تخمدان بهم متفورمین داده

12روزه مصرف میکنم و بجز احساس ضعف همیشگی هیچ تاثیری تو لاغریم نداشته 

جدی این قرصه ادمو لاغر میکنه؟بعد چند روز مصرف کردن؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اصن لاغرم هم نکرده نمیدونم عجولم یا هرچیولی فقط باعث میشه بیشتر چیزی بخورم و ضعف کنم

من تنبلی ندارم فوق تخصص غدد واسه لاغری داد چرااشتهارو کم میکنه البته رو افراد مختلفتاثیر متفاوتی داره. توهمین سایت خیلیا بودن میگفتن خوردن شدن. چوب خشک خیلیام تاثیری ندیدن

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏

2790
2778
2791
2779
2792