2777
2789
عنوان

خریدجهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 115 پست
🥴منم موندم

چقد جهاز خریدن سخته🤦‍♀️💔

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سولاردم از همه چیز بهتره و همه چیز باهاش میشه درست کرد

ممنونم❤️🥰

🤣انقدر زیادن ادم میمونه چی بخره

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
اره🥴😔ما ی گندیم زدیم موندیم توش

چرا چیشده؟ 🤦‍♀️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

سالار دام بخر کار فرو و ماکروفر و توستر و سرخ کن و بخار پزو همه چیز هست یک سولاردام کار همه چیز رو ا ...

ممنون عزیزم🥰

اونارو قبلا خریدم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
ماکروفر اشعه داره توستر نداره داخل توستر میتونی غذاهاتو سرخ کنی، کیک بپزی و .... کارایی فر رو کاملن ...

مرسی عزیزم

چرا چیشده؟ 🤦‍♀️

یخچال و لباسشویی استوک رفتم خریدم گفتم دست دوم نمیخاما گفت ن خانوم دست دوم نیستن ک از کارخونه ایرادار میلن بدنش فقط ضرب دیذس🥴😔چون خودمون داشتیم نونو بود فقط ضرب داره بدنش منم گفتم مثل برخودمونه 

اورد دیدم یخچال بو میده بدنش خیلی ضرب دیدس فهمیدم دست دومه کدرم بود 

قبول نکرد طرف😑گفت ن پرخاک بودشستمش😳

تو فاکتورم ندیدم زده رویت شده😳 

درحالیکه من اصلا ندیدم فقط رنگ سفید یخچالو دیدم ک ن بو میداد ن چیزی تمیزبود😭الان فک کنم شکایتم نمیشه کرد

سالار دام خریدی؟ اگه یکی سالار دارم بخری دیگه به هیچ چیز نیاز نداری کاره همه اونایی که گفتم رو انجام ...

نه زودپز پلوپز واینا