2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 85 پست
آره اگه مطمئن بشم ضد در صد طلاق میگیرم

پس با قاطعیت بهت میگم اگه مطمنی حموم رفته صد درصد پای خیانت در میونه

بچه ک نداری؟ خوشبحالت ک شجاعت طلاق گرفتن داری کاش منم داشتم🥲

فعلا بهش نگو بش شک کردی حالا یا با تعقیب کردن و گشتن تو گوشیش و چه میدونم یه جوری مطمن شو خیانت می‌کنه اما طلاق گرفتن برات سخته ها چون حق طلاق با مرده اگه نخواد مهریه بهت بده ممکنه تحت فشار بزارتت ک مهریه تو حلال کنی طلاقت بده بنظرم یه دعوا جور کن ک کتکت بزنه درجا زنگ بزن صدو ده بیان صورتجلسه کنن بعدش اگه آثار کبودی رو بدنت بود برو پزشکی قانونی شکایت کن ازش ک دلیل موجه برا قهر کردن داشته باشی ببین اینارو ک گفتم اگه واقعا میخوای جدا شی انجام بده چون من یکسال تمام ی پام دادگاه بود ی پام خونه اخرشم میخواستم مهرمو حلال کنم چون دلیل محکم برا طلاق نداشتم واسع دادگاه

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا

حرف کارگاه نی نی سایت رو گوش نده 

بخدا وجدان خوب چیزیه 

زندگی ک اینقدر ماستکی نیس ک یارو بعد ۱۵ سال بخواد زیر و روش کنه

مشکلی ک نداشتین خدارو شکر تا الان؟

پس همسرت اعتماد کن

اگه بخواد خیانت کنه انقدر تابلو نمیکنه ک 

ازش بپرس مستقیم اگه دلت ب شک افتاده

مطمئن باش بعد ۱۵ سال دیگه میدونی شوهرت کی راست میگه کی دروغ

دیروز داشتم کفش میخریدم نمیدونی فروشنده چه جوری تحویل می گرفت دوس داشت همه ی کفشای مغازه رو مفتی بده به من همون لحظه گوشیش زنگ خورد فک کنم خانومش بود با یه تشری جواب داد من ترسیدم 😕 چرا مرغ همسایه برای آقایون غازه چرا اینقد نامرد شدن 🥺

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

چرا یه دختر ده ساله دارم😥

ای خدا با بچه طلاق گرفتن سخته منم بخاطر بچم موندم بیشتر

بمیرم برات فقط میتونم همدردی کنم باهات راه سختیه 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

پس با قاطعیت بهت میگم اگه مطمنی حموم رفته صد درصد پای خیانت در میونهبچه ک نداری؟ خوشبحالت ک شجاعت طل ...

اینجوریام که شما میگی نیست 

من خودم تو ی پروسه طلاقم مهریه به هیچ عنوان نمیبخشم 

مثلا تحت فشار چی بذاره یه زن میخوان بگیرن برن ده تا بگیرن حق زن رو بده طلاقم نده البته چون من تصمیم به ازدواج مجدد ندارم برام مهم نیست چقدر طول بکشه

چجوری تحمل میکنی؟

ب سختی😔💔 هربار مچشو میگیرم میگه ازت خوشم نمیاد برو طلاق بگیر

اما بعدش میگه دیگه تکرار نمیکنم چن ماه بعدش بازم میبینم با یکی دیگس خسته شدم از این زندگی 

ب سختی😔💔 هربار مچشو میگیرم میگه ازت خوشم نمیاد برو طلاق بگیراما بعدش میگه دیگه تکرار نمیکنم چن ماه ...

خب اگع قصد طلاق نداری ب روش نیار دیگه ک هی سنگت سبک شه و بجاش تمرکزت رو بزار روی خودت و دوست داشتن خودت مطمئن باش کاربکارش نداشته باشی و بهترین خودت باشی غلامت میشه