2777
2789
عنوان

بچهههههه ها خو یدقه بیاین

75 بازدید | 12 پست

تو دیزی سفالی میخوام ابگوشت بپزم توش شیر جوشوندم اولین بارمه مامانم گفت اول باید شیر بجوشونی کار خاص دیگه ای هم باید انجام بدم؟ غذام دیر شد بگین خو

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

نمیدونم مامانم دیزی سنگی گرفت گفتن باید روغن بزنی بهش بزاری خشک بشه تو افتاب بعد بزاری رو گاز

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر شعله پخش کن با شعله کم بذارش 

من همیشه غذا رو تو زود پز میپزم بعد میذارم ۴ ساعت تو‌ دیگ سفالی بپزه

کلا ۵ بار داخلش دیزی درست کردم بعدش شکست ظرفم🥲

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

خو ما ننه مون دیزی پزربود یا اقامون🤣🤣🤣🤣🤣🤣 والله نمیدونم

یعنی چی نمیدونم باید بدونید 🤣🤣🤣🤣 اینجا سایت همچی دون هاست

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

سفالی ک میگن ضرر دارهسنگی هست؟

نه سفاااالیه سفااال

گفتن دیکهاگر سفالی یا سنگی رو تازه خریدی الان نباید درست کنیباید چند دفعه روغن بزنی

پس یعنی من ریدم؟ اینو دیگ باید بندازم سطل اشغال بره؟ اخه یهو توش شیر حوشوندم بعدم شستمش

پس یعنی من ریدم؟ اینو دیگ باید بندازم سطل اشغال بره؟ اخه یهو توش شیر حوشوندم بعدم شستمش

نه سفالی فرق داره با سنگی 

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

نه میگن ترک میخوره و فلان و بهتره بلافاصله استفاده ن‌نید

شما که عزیزم ری استارت کردی با این سطح از دانش آشپزی 😂