2777
2789
عنوان

دیزی سفالی

228 بازدید | 6 پست

بچه ها اولین باره میخوام از دیگ دیزیم استفاده کنم باید چیکار کنم؟ میخوام دیزی درست کنم الان شیر ریختم توش بجوشه مامانم گفت باید شیر بریزی وقتی جوشید دیگ بریز بشور دیزی درست کن اما خیلی بو میده چی کنم؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

کاملا بشور بعدلوازم آگوشت رو تو یه ظرف دیگه بزار وقتی جوش اومد بریز به دیگ سفالی زیرشو کاملا کم کن بزار نم نم بجوشه

مسیح فرمود:حقیقتی که در تاریکی از گفتن آن ترس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شدوایمانی را که در خلوت خانه ها آموختید روزی بر پشت بامها فریاد خواهند زد

کاملا بشور بعدلوازم آگوشت رو تو یه ظرف دیگه بزار وقتی جوش اومد بریز به دیگ سفالی زیرشو کاملا کم کن ب ...

صد باریکلا شما استفاده کردید؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صد باریکلا شما استفاده کردید؟

بله ولی بهتره حرارت غیر مستقیم باشه از اون صفحه های آهنی نازک که رو گاز میزارن استفاده کن وزیرش خیلی کم کن بزار ساعتها آرام آرام بجوشه تا آماده بشه 

مسیح فرمود:حقیقتی که در تاریکی از گفتن آن ترس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شدوایمانی را که در خلوت خانه ها آموختید روزی بر پشت بامها فریاد خواهند زد

بله ولی بهتره حرارت غیر مستقیم باشه از اون صفحه های آهنی نازک که رو گاز میزارن استفاده کن وزیرش خیلی ...

خیلی ممنون عزیزم الان مواد ابگوشت تو دیگ دیگه رو گازه وقتی یکم پخت دیگ بذارم تو دیگ سفالیم بپزه؟‌روغن مالی ای چیزی نمیخواد دیگ؟

خیلی ممنون عزیزم الان مواد ابگوشت تو دیگ دیگه رو گازه وقتی یکم پخت دیگ بذارم تو دیگ سفالیم بپزه؟‌روغ ...

دنبه بریز