2821
2789
عنوان

دیزی سفالی

183 بازدید | 6 پست

بچه ها اولین باره میخوام از دیگ دیزیم استفاده کنم باید چیکار کنم؟ میخوام دیزی درست کنم الان شیر ریختم توش بجوشه مامانم گفت باید شیر بریزی وقتی جوشید دیگ بریز بشور دیزی درست کن اما خیلی بو میده چی کنم؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

کاملا بشور بعدلوازم آگوشت رو تو یه ظرف دیگه بزار وقتی جوش اومد بریز به دیگ سفالی زیرشو کاملا کم کن ب ...

صد باریکلا شما استفاده کردید؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله ولی بهتره حرارت غیر مستقیم باشه از اون صفحه های آهنی نازک که رو گاز میزارن استفاده کن وزیرش خیلی ...

خیلی ممنون عزیزم الان مواد ابگوشت تو دیگ دیگه رو گازه وقتی یکم پخت دیگ بذارم تو دیگ سفالیم بپزه؟‌روغن مالی ای چیزی نمیخواد دیگ؟

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز