2777
2789
عنوان

دیزی سفالی

165 بازدید | 6 پست

بچه ها اولین باره میخوام از دیگ دیزیم استفاده کنم باید چیکار کنم؟ میخوام دیزی درست کنم الان شیر ریختم توش بجوشه مامانم گفت باید شیر بریزی وقتی جوشید دیگ بریز بشور دیزی درست کن اما خیلی بو میده چی کنم؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

کاملا بشور بعدلوازم آگوشت رو تو یه ظرف دیگه بزار وقتی جوش اومد بریز به دیگ سفالی زیرشو کاملا کم کن ب ...

صد باریکلا شما استفاده کردید؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله ولی بهتره حرارت غیر مستقیم باشه از اون صفحه های آهنی نازک که رو گاز میزارن استفاده کن وزیرش خیلی ...

خیلی ممنون عزیزم الان مواد ابگوشت تو دیگ دیگه رو گازه وقتی یکم پخت دیگ بذارم تو دیگ سفالیم بپزه؟‌روغن مالی ای چیزی نمیخواد دیگ؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز