2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم

116 بازدید | 7 پست

تاپیک قبلیمو بخونید دو هفته ای میشه که دیگه قیدمو زد سراغم نیومد سربازه ساعت ۶ صبح می‌ره ستاد آنلاین میشه من تا ۶ بیدار موندم که بهش پیام بدم اسمشو صدا زدم سین نکرد آف شد منم پیاممو پاک کردم الان آنلاین شدم هیچ پیامی نداده بگه چرا پیام دادی یا .و... اصلا باورم نمیشه چطور از من دل کند خیلی دوستم داشت 😭😭از صبح از ناراحتی هی دارم بالا میارم بدنم میلرزه دنیا دور سرم میچرخه مقصر من بودم همه چیو خراب کردم خیانت کردم بازم بخشیدم اومد سمتم من گفتم تموم کنیم فکر کردم دوباره میاد سمتم دیگه نیومد نکنه با کسی آشنا شده تا آخر عمر هیچکس مثل اون منو دوست نخواهد داشت از بابام هم بیشتر کنارم بوده نمیتونم فراموشش کنم می‌خوام بهش پیام بدم برگردونمش ولی میترسم اگه جوابمو نده یا بد حرف بزنه میریزم به هم چیکار کنم نمیخوام دیر بشه😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐کوفت

چرا بهت برخورد؟ تشویقت کنیم؟ دلداری الکی بدیم بگیم تو حق داری؟ نه حق نداری

خیانت کم چیزی نیست

مهرت از دلش رفت

دس از سرش بردار. بذار جفتتون ب زندگیتون برسید اون حق داره آرامش و خوشبختی رو تجربه کنی درکنار کسی ک بهش خیانت نکرده و نمیکنه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چرا بهت برخورد؟ تشویقت کنیم؟ دلداری الکی بدیم بگیم تو حق داری؟ نه حق نداریخیانت کم چیزی نیستمهرت از ...

چرا الکی قضاوت میکنید من فقط خلاصه داستان رو اینجا گفتم و اصل مطلب توی تاپیک قبلیمه که داستان و کامل تعریف کردم کسی که اول خیانت کرد اون بود با دوتا دختر توی خونه!! برای همین گفتم برید بخونید که متوجه بشید. بعدشم که کات کردیم من رفتم با یه نفر فقط به عنوان رفیق حرف زدم ولی اون اومد و فهمید گفت این خیانت محسوب میشه . من وقتی با اون بودم با هیچکس نبودم!! تا جای کسی نیستید الکی قضاوت نکنید من اونقدر صداقت دارم که خودمم میگم کارم اشتباه بوده به طور خلاصه گفتم خیانت شمام فقط دنبال سوژه هستین که ادای پیغمبر هارو دربیارین من اینجا اومدم که راهکار بگیرم نیومدم دلداری بگیرم و اینکه شما حال من رو بدتر کنید!! واقعا متاسفم ایشاالله یکم منطق و احساس خدا بهتون بده که الکی حرف نزنید

چرا الکی قضاوت میکنید من فقط خلاصه داستان رو اینجا گفتم و اصل مطلب توی تاپیک قبلیمه که داستان و کامل ...

بجای آه و نفرین و ده خط تایپ کردنت برای من، میتونستی همین دو جمله ای که نوشتی رو تو عنوانت میذاشتی تا ما هم بفهمیم جریان از چه قراره

تو خودت بیشتر نیاز ب منطق داری وقتی طرف بهت خیانت کرده و کات کردی، دیگه چه خیانتی از سمت تو وجود داره؟ خودت اسم خودتو میذاری خیانتکار خودت میگی من مقصر بودم بعد انتظار چیو داری از ما

راهکار همون پست اولمه

رها کن. اون ادم درستی نیس توام زیادی وابسته ای درحدی که چشمت رو روی کثافت کاریش بستی. این رابطه تهش مشخصه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡