فریما______ مدیر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 1982 عنوان هر چه میخواهد دل تنگت بگو😍🥰🤗 | مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 64 پست بچه ها موضوع آزاده بیاید صحبت کنیم😊 فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟! 1403/08/27 | 13:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فریما______ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 1982 بچه ها دوستاتونو تگ کنید بیان با هم صحبت کنیم فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!
goleyas100 عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 365 صبح زود بیدارشدم اومدم بخوابم پسرم نگذاشت حالاهم خوابمذنمیبره حوصله ی کارخونه ام ندارم اومدم نی نی سایت
فریما______ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 1982 صبح زود بیدارشدم اومدم بخوابم پسرم نگذاشت حالاهم خوابمذنمیبره حوصله ی کارخونه ام ندارم اومدم نی نی س ... به خودت استراحت بده مامان کار خونه همیشه هست😍❤️ فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!
hanybany عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 4855 امیدوارم به صورت غافلگیرانه آیی ببینیش🥺🥰 عوضی کارشوکم نمی کنه اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام
hanybany عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 4855 بچه ها دوستاتونو تگ کنید بیان با هم صحبت کنیم من دیشب گریه می کردم هیش نبود دورهمی بزاره هرتاپیکی رفتم دعوابود برگشتم دوباره سرگریم اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام
فریما______ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 1982 عوضی کارشوکم نمی کنه خیلی خب حالا😄 اشکال نداره میاد همدیگرو میبیند ماچ و بغل میکنید دلتنگیتون رفع میشه فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!
فریما______ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 1982 من دیشب گریه می کردم هیش نبود دورهمی بزاره هرتاپیکی رفتم دعوابود برگشتم دوباره سرگریم منم دیروز میخواستم یه موضوعی رو مطرح کنم ولی تاپیک مناسبی نبود تو تاپیک خودم نمیخوام بگم فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!
hanybany عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 4855 خیلی خب حالا😄 اشکال نداره میاد همدیگرو میبیند ماچ و بغل میکنید دلتنگیتون رفع میشه آخه ماچ بغل نداریم ما فعلا خاک توسرم مثلانامزدیم خودم خرس گندم یه دخترام دارم خاک توسرم عرضه نداشیم عادی پیش بریم اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام
فریما______ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 1982 آخه ماچ بغل نداریم ما فعلا خاک توسرم مثلانامزدیم خودم خرس گندم یه دخترام دارم خاک توسرم عرضه نداشیم ... متوجه نشدم ازدواج دومته عزیزم؟ فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!
hanybany عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 4855 منم دیروز میخواستم یه موضوعی رو مطرح کنم ولی تاپیک مناسبی نبود تو تاپیک خودم نمیخوام بگم شبا دلم می گیره تنهام ازدلتنگی ام نمی دونم چی کارکنم زمین وزمان وبهم می ریزم ولی بازم دلم خنگ نمی شه اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام
فریما______ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 1982 @زن_ممدقولی فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!
hanybany عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 4855 متوجه نشدم ازدواج دومته عزیزم؟ آره گل ازدواج دوممه اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام
فریما______ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 1982 @کامواصورتی فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!
فریما______ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 1982 شبا دلم می گیره تنهام ازدلتنگی ام نمی دونم چی کارکنم زمین وزمان وبهم می ریزم ولی بازم دلم خنگ نمی شه الهی عزیزم🥺درکت میکنم انشاالله مشکلت حل شه، امان از شبای پاییز فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!