2777
2789
عنوان

هر چه میخواهد دل تنگت بگو😍🥰🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 64 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صبح زود بیدارشدم اومدم بخوابم پسرم نگذاشت حالاهم خوابمذنمیبره حوصله ی کارخونه ام ندارم اومدم نی نی س ...

به خودت استراحت بده مامان کار خونه همیشه هست😍❤️

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

بچه ها دوستاتونو تگ کنید بیان با هم صحبت کنیم

من دیشب گریه می کردم هیش نبود دورهمی بزاره هرتاپیکی رفتم دعوابود برگشتم دوباره سرگریم

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

عوضی کارشوکم نمی کنه

خیلی خب حالا😄 اشکال نداره میاد همدیگرو میبیند ماچ و بغل میکنید دلتنگیتون رفع میشه

من دیشب گریه می کردم هیش نبود دورهمی بزاره هرتاپیکی رفتم دعوابود برگشتم دوباره سرگریم

منم دیروز می‌خواستم یه موضوعی رو مطرح کنم ولی تاپیک مناسبی نبود تو تاپیک خودم نمیخوام بگم 

خیلی خب حالا😄 اشکال نداره میاد همدیگرو میبیند ماچ و بغل میکنید دلتنگیتون رفع میشه

آخه ماچ بغل نداریم ما فعلا خاک توسرم مثلانامزدیم خودم خرس گندم یه دخترام دارم خاک توسرم عرضه نداشیم عادی پیش بریم

آخه ماچ بغل نداریم ما فعلا خاک توسرم مثلانامزدیم خودم خرس گندم یه دخترام دارم خاک توسرم عرضه نداشیم ...

متوجه نشدم ازدواج دومته عزیزم؟

منم دیروز می‌خواستم یه موضوعی رو مطرح کنم ولی تاپیک مناسبی نبود تو تاپیک خودم نمیخوام بگم

شبا دلم می گیره تنهام ازدلتنگی ام نمی دونم چی کارکنم زمین وزمان وبهم می ریزم ولی بازم دلم خنگ نمی شه

شبا دلم می گیره تنهام ازدلتنگی ام نمی دونم چی کارکنم زمین وزمان وبهم می ریزم ولی بازم دلم خنگ نمی شه

الهی عزیزم🥺درکت میکنم انشاالله مشکلت حل شه، امان از شبای پاییز