برای کسی که سالی یکبار تو این موقعیت قرار بگیره آرهولی بعضیا خیلی رفت و آمد دارن و اصلا جالب نیستکه ...
خب اون اشتباه از همسر که نتوانسته تعادل برقرار کنه به خانواده اش بفهمونه که دیگه خودش زندگی مستقل داره قرار نیست همه سفر ها با خانواده اش باشه اون بحث اش جدا مشکل از همسر
من نامزدم طوری رفتار نکرده کسی به خودش اجازه بده جام بشینه 😐😐😐 حتی توی رستوران هم اول صندلی برای ...
دقیقا کسی که ازدواج میکنه اولویتش باید زنش باشه
اون مادرم باید انقد فهم و فرهنگ داشته باشه که
بدونه پسرش متاهله و اولویتش زنشه
اینکه فلانی بزرگتره و اینا واسه قدیم بود
اصلا چه ربطی به سن داره
فقط چون اون زودتر از ما به دنیا اومده😑😂
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
زن و شوهر تمام روز و شب کنار همن. حالا زن جلو نشینه دیگه زن و شوهر نیستن. بازم به قول دوستمون برمیگر ...
احترامی که به صندلی بند باشه همون بهتر که نباشه😂
تو خانواده و تربیت ما اولویت مرد باید زنش باشه
مادرا هم شعور و فرهنگشو دارن که اینو بدونن
و عقب نشستنو نشونه بی احترامی نمیبینن
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
بله درسته مال قدیم بود. الان همه ارزشها شده صد ارزش . کم هستن خانواده هایی که حرمت بزرگترو نگه میدار ...
خداروشکر خیلی چیزا که به بهونه احترام و حرمت الکی
اجرا میشد داره از بین میره. جای این چیزا بقیه باید
درک و فرهنگ خودشونو بالا ببرن و توقع بیجا نداشته باشن
خداروشکر خیلی چیزا که به بهونه احترام و حرمت الکیاجرا میشد داره از بین میره. جای این چیزا بقیه بایدد ...
شمارو ننیشناسم و نمیدونم کی هستید، ولی اختلاف فرهنگی رو دارم میبینم. هیچوقت نتونستم ی شخصی که بیست سال ازم بزرگتر هست بهش پشت بدم.حالا هر کی میخواد باشه.
دلم از همین میسوزه که چطور نمیفهمن یا خودشونو به نفهمی زدن هر ۳تاشون 😔
من ی چیزی رو با چشمای خودم دیدم. اینکه فرزندایی که به مادر پدرشون بی حرمتی کردنو الان همونطور داره باشون رفتار میشه. و جالبه که خودشون از کرده خودشون تو جوونی پشیمونن.