2777
2789

تووکل دنیا یه خواستگار بعد طلاقم داشتم  خواستگارم   منو پسند کرده   چند باری قرار گذاشته واسه شام واس  مسافرت ولی من به خاطر هیکلم نمیتونم برم 😭.یه اندام بی بی فیس  ۵۰ کیلوی  فکنمداز غصه شدم ۴۵

البته ازدواج  سابق داشتم  از ازدواج سابق یک پسر دارم ک پیش پدرشه بجه ها  خواستگارم مجرده  

ولی از لحاظ زیبای من خیلی زیبام پوستم سفیده   ولی  سایز سینه ندارم اصلا  سینه لیموی و تخت دارم  اعتماد ب نفسم صفر 

نمیدونم برای خواستگارم چی بگم 😭

ترو خدا بمون و نرو😥  من ب نیت امواتتون  زیارت عاشورا میخونم   خواستید پی وی   .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو    ب حاجتم برسون   نذرم رو ادا میکنم بیبی جان

وا مگه چند وقته مسافرت چیه این وسط

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندیده تورو؟

چرا تاپیکت عجیب برام

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

خوب مشکلت با باشگاه حل میشه اینکه غصه خوردن نداره

پ.ن دوستان حاشیه نرید ایشون فقط در مورد اندامش داره راه حل میخواد

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

می‌دونی تقصیر تو نیست تقصیر این اینستای خراب شدس که از وقتی اومد همه رو نسبت به خودشون و زندگیشان ناراضی کرد... همینجوری که هستی خوبی مطمئن باش

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته

خود بدنسازا هم پروتز می کنه

ولی من فکر میکنم با باشگاه رفتن یه مقدار حجیم بشه یعنی خوب میشه تقریبا دیگه نیاز به پروتز نداره؟

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

ندیده تورو؟چرا تاپیکت عجیب برام

عجیب نباشه عزیزم بنده خانومم  😥 مشکل من اینه همین 

ترو خدا بمون و نرو😥  من ب نیت امواتتون  زیارت عاشورا میخونم   خواستید پی وی   .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو    ب حاجتم برسون   نذرم رو ادا میکنم بیبی جان
ولی من فکر میکنم با باشگاه رفتن یه مقدار حجیم بشه یعنی خوب میشه تقریبا دیگه نیاز به پروتز نداره؟

من بدنسازی کار کردم خیلی تاثیر منفی توسینه داره من سایز سینه ام هم کم شد  کنار گذاستم الا ایروفیتنس کار می کنم مربیم میگفت طبیعی اکثرا پروتز می کنن

خوب مشکلت با باشگاه حل میشه اینکه غصه خوردن ندارهپ.ن دوستان حاشیه نرید ایشون فقط در مورد اندامش داره ...

اره من فقد راه حل میخام 😭