2777
2789

استارتر جون شنیدی میگن بعضیا بد مریضن با یه سرما خوردگی خودشون هیچی دورو اطرافشونو دیوانه میکنن تا خوب بشن اینم همونه اگه بد مریض باشی واقعا دردش برات سخته اگه درد برات مهم نباشه خیلی ببخشید عین من جون سخت باشی زیاد مهم نیست دردش کسیم پیشت باشه کمکت کنه که خیلی بهتره اگه مبلم داشته باشی که عالیه واسه بلند شدن نشستن و خوابیدنت

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
دروغ چرا واقعا درد داره؛ ولی وقتی شیاف رو استفاده میکردم انگار آب رو آتیش بود؛ اصلا دردی حس نمیکردم. ...

انشالله بسلامتی

When every where  was dark💗I saw the color of your love

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خدا لعنتش کنه ینی جفتو تو شکمت پاره کرده کامل بیرون نیاورده که اینجوری به خونریزی افتادی من نمیدونم ...

خیلی ذاحت جریان رو ماست مالی کردن،فقط میخواستن حال منو خانوادمو واسه یه مدت بد کنن،،،خودشونم تو اتاق ای سی یو هول شده بودت فارم پایین نمیومد،نذر کرده بودن زنده بمونم،هیچ وقت یادم نمیره که دستای دکترا و ماماهارو میگگرفتمو التماس میکردم که دیگه شکممو فشار ندن،واقعا وحشتناکک بود،مخصوصا دفع اون لخته های خون،بیمارستانم اگر دولتی بود دلم نمیسوخت

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
آره اصلا قابل مقایسه با آمپولی که میزنیم به رگ یا عضله پشت؛ نبست. اونا واقعا دردناکه ولی این فقط ...

بجان خودم درد آمپول بی حسی رو اصلا حس نکردم😕درد بعداز بی حسی هم مثل سوزش شدیده زیره شیکمه،مثل نمک روزخم پاشیدن😊

پسره من دنیای منه نفس مامان دوستت دارم💕🥰

بخدا سزارین ظلمه هم به خودتون  هم ب بچه برید ببینید چقد اونایی که دوتا سزارین داشتن سالمن از لحاظ روحی و جسمی اکثرا افسرده میشن سردی تمام بدنشونو فرامیگیره وسردی هم یعنی پیری زودرس بماند نوزاد هم با رد شدن از کانال واژن چقو واکسینه میشه و چه مصلحت های دیگه ای که ماهنوز ازشون خبرنداریم توروخدا عاقلانه فکرکنید ماکه عادت داریم ازهمه چی خارجی ها تقلید کنیم تو این مورد حتما خواهشا تقلید یادتون نره 

الحمدالله رب العالمین 

سلام عزیزم من ۹ ماه پیش سزارین کردم فقط و فقط از کل عمل و بی حس کردن و بقیه کارا فقط شوند گذاری اذیتم کرد بعد اون دیگه هیچ اذیت ی نداشتم تازه من وقتی یه مریضی ساده میگیرم پدر همه رو در میارن ولی عملم خیلی راحت بود برا نیم ساعت بعد عمل برگشتم به پهلو و ۵ ساعت بعد عملم پاشدم راه رفتم به تنهایی من از کل درد عمل فقط درد سوند اذیتم کرد همه چی به دکترا ربط داره و اینم بگم که من اصلا از رو شکم بخیه نداشتم فقط چسب بود که بعد سه روز دکترو برداشت و دیگه نیازی به برداشتن بخیه و این چیزا نبود

Ashegetam khoda
وای جفت منم قدامیه ـ میترسم

مگه جفت قدامی چطوره؟ مال منم قدامی بود خیلی سخت بود عملم بعد سه ماه خوب شدم نمیتونستم هیچ کاری بکنم

ببین عزیزدلم همینم که هستم اگه میخوای مثل(بقیه)باشم بقیه هستن.
مگه جفت قدامی چطوره؟ مال منم قدامی بود خیلی سخت بود عملم بعد سه ماه خوب شدم نمیتونستم هیچ کاری بکنم

دکترم که میگه قدامی و خلفی بودن مهم نیست و جای نگرانی نداره ولی خاطره این دوستمون ترسوندم