2777
2789

بعد از عمل شياف ديلوفناك استفاده كني درد رو متوجه نميشي من از الان غصه اون آمپول بي حسي رو گرفتم 😩

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی داره به بدنت من راحت بود فقط تکون میخوردم درد میگرفت اما خواهرشوهرم دردش خیلی بیشتر بود

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
اون که چیزی نیست. منم استرسو داشتم ولی اصلا یادم نمیاد سوزش آمپول رو حس کرده باشم.

من مال پنج سال پيش هنوز يادمه 

خدايا چكار كنم با بيهوشي برم ؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من زایمانم خوب بود،ولی بعدش خونریزی فعال داشتمو فشارم رقت روی ۲۷ ومنو بردن ای سی یو،بخاطر همین خاطره خوبی ندارم از زایمان،خداروشکر که زنده موندم،در مورد درد بخیه ها باید بگم واقعا درد داره،،،ولی فکر نکنم کسی تجربه منو داشته باشه،بخاطر خونریزیم شکمم رو از زیر سینه تا بخیه ها فشار میدادن تا لخته خونهایی که اخرم مشخص نشد چیه بیاد بیرون،،،بعدم ۴انگشتی دستشونو میمردن داخل رحم خونارو میکشیدن بیرون،،،اینارو گفتم تا لحظه ای که بخیه هات درد دارن خودتو بذاری جای من و تحمل کنی،،،فکر نکن من زن چاق وهیکلی هستم و تحملم زیاده،من قدم متوسطه با ۵۰کیلو وزن،،،هنوزم بخاطر اون تجربه افسردگی دارم،،،انشاله زایمان خوبی داشته باشی

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
درد بعد عملت در چ حد بود خیلی زیاده

ن میگم که کلا من زیاد به درد اهمیت نمیدم دردمم فقط میرفتم دستشویی زیاد بود انقدر غم و غصه داشتم درد به کل فراموشم شده بود ولی خودت میدونی دیگ بدنت تا چه حد به زخم حساسه 

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
من زایمانم خوب بود،ولی بعدش خونریزی فعال داشتمو فشارم رقت روی ۲۷ ومنو بردن ای سی یو،بخاطر همین خاطره ...

اون فشارو به همه ی خانوما بعد عمل وارد میکنن حتما با اون فشار خارج نشده که دست بردن به داخل ولی چقدر خوبه بفهمن پرستارا بیان قبل اینکه بی حسی بیوفته اینکارو بکنن چون بعدش واقعا زجر اوره