teachermama مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 1713 عنوان کمک کنید لطفاً 42 بازدید | 5 پست هرکس دعانویس خیلی خوب سراغ داره معرفی کنه لطفا ،یه مشکل بزرگ دارم ، خرم آباد یا کرمانشاه باشه ترجیحا 💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜 1403/08/27 | 10:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
teachermama مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 1713 برا چه کاری میخوای شوهرم اصلا اینجوری نبوده یه مدته خیلی به پوششم گیر میده ، با حجابم هستم ولی در و پنجره رو میبنده زندانیم کرده انگار طلسم شده 💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜
درخت_سبززز عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 2089 شوهرم اصلا اینجوری نبوده یه مدته خیلی به پوششم گیر میده ، با حجابم هستم ولی در و پنجره رو میبنده زن ... از جایی تحت فشار نیست؟یا حرف کسی باعث نشده؟
teachermama مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 1713 از جایی تحت فشار نیست؟یا حرف کسی باعث نشده؟ همش تقصیر این فیلمایی که تو اینستا پخش میکنن از مردم ، فکر میکنه که نکنه یکی فیلم یا عکس بگیره از گوشی هم فراریه بخاطر دوربینش یه وسواس شدید گرفته 💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜
درخت_سبززز عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 2089 همش تقصیر این فیلمایی که تو اینستا پخش میکنن از مردم ، فکر میکنه که نکنه یکی فیلم یا عکس بگیره از گ ... خب گلم باید مشاوره بره نه دعانویس منم شدیدا وسواس فکری گرفتم راجع به بیماری و مرگ یا از دست دادن عزیز و...سه بار پیش دعانویس های مطمئن رفتم میگفتن چشم بد بهت رسیده ولی الان خودم دارم حال خودمو خوب میکنم در کنارش قرص هم میخورم و روانشناس هم میرم